Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Веселина Томова: Знак! Войната е между тъмнината и светлината! Още имаме време за избор докато в сърцето на корумпирана Европа изгаря парижката Света Богородица…

Преди Воскресение Христово.

ЗНАК!

Изгаря Парижката Света Богородица.

В сърцето на корумпирана Европа от която сме корумпиран придатък.

Войната е между Светлината и Тъмнината. На духовно ниво!

И още имаме време за избор дали да коленичим надупени на Смрадта, която ни се представя фарисейски като „морал“, „демокрация“ и на преводен език „пунта мара“.

От Изток идва Светлината, от изток… Още имаме време на избор да отстояваме православното християнство, а не натрапените ни лицемерни „европейски ценности“.

ЗНАК!

Безверниците няма да го разберат и от утре ше превърнат „събитието“ в съболезнователни телеграми. Политиците запътили се към същата тая Европа, която се срива от липсата на вяра и състрадание, ще превъърнат огъня в банално изречени тъпотии, на финала и Путин със сигурност ще намесят, още тая вечер го очаквам от Цветанов и Александър Йорданов.

А Бог изпрати Мълнията си!

И е време разделно. И на избор. Със Светлината или в Тъмнината.

Толкова.

Веселина Томова

http://afera.bg

Източник/ци: https://svobodnoslovo.eu/%D0%B7%D0%BD%D0%B0%D0%BA-%D0%B2%D0%BE%D0%B9%D0%BD%D0%B0%D1%82%D0%B0-%D0%B5-%D0%BC%D0%B5%D0%B6%D0%B4%D1%83-%D1%82%D1%8A%D0%BC%D0%BD%D0%B8%D0%BD%D0%B0%D1%82%D0%B0-%D0%B8-%D1%81%D0%B2%D0%B5%D1%82%D0%BB/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!