Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Красен Кралев: Изолираната компроматна атака срещу Цветанов мутира в истерично замерване с кал

Министърът на младежта и спорта Красен Кралев коментира в студиото на БТВ скандала "Апартаментгейт" в който беше замесен и той. 

"Изолираната компроматна атака срещу Цветанов, сега мутира в едно истерично замерване с кал. В момента, всеки който има да връща нещо на някого, се опитва да го въвлече в този скандал. Борисов показа, че ГЕРБ е носител на много висок морал. Всеки трябва да понесе отговорност. "

Кралев коментира и обвиненията, че е забравил да декларира имот в Драгалевци.

"Когато не познаваш и не четеш правилно закона, можеш да интерпретираш данни по всякакъв начин. Ти декларираш имуществото което притежаваш като влезеш в парламента и когато напускаш пак трябва да декларираш. От 2005 до 2008 къщата се строи. Декларирам я през 2014 . Аз съм закупил стара, разсрушена постройка на 50 години. Подавал съм декларация за тази къща и двата пъти в които влязох в управлението. "

Министърът добави, че не знае нищо за никакъв гараж." Нямам гараж и не съм продавал гараж. Единственият имот който притежавам е тази къща. Това което притежавам е надлежно декларирано. "

Източник/ци: http://epicenter.bg/article/Krasen-Kralev--Izoliranata-kompromatna-ataka-sreshtu-Tsvetanov-mutira-v-isterichno-zamervane-s-kal/180197/2/0

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!