Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Радослав Гайдарски: Йончева да каже защо не пази оригиналния аудиозапис от "Ало, Банов съм"!

Нинова няма 30 млн. лв. за подкупи, в партията ни има два пъти по-малко пари

Радослав Гайдарски

Радослав Гайдарски

Попитайте Елена Йончева защо не пази оригиналния аудиозапис за обвиненията срещу министър Боил Банов. Тя каза, че има документи, но това ще се развива другата седмица. В момента имаме по-важни проблеми, трябва да подредим листата си за евроизборите“. Това каза пред ТВ Европа бившият здравен министър Радослав Гайдарски. Припомняме, че вчера от прокуратурата заявиха, че няма да се занимават с обвиненията на Елена Йончева срещу Боил Банов за злоупотреби при ремонта на "Ларгото". Оказа се, че записаните разговори на министъра, които трябваше да го компрометират, са презаписани, а оригиналите били унищожени. 

„От къде Корнелия Нинова ще има 30 млн. лв., за да предложи на Михаил Миков подкуп за лидерския пост? Цялата ни партия няма и наполовина от тези пари. Миков беше нежелана личност тогава и в твърдите редици ясно се заяви да се гласува против него от големите организации. Няма нищо страшно, ако загубим тези избори, идват следващи, които са по-важни“, каза още социалистът. Той допълни, че БСП не се страхува, че АБВ влиза в битката за евроизборите с името „Коалиция за България“. Радослав Гайдарски призова съдът да отнеме лиценза за името на коалицията.

Източник/ци: https://www.faktor.bg/bg/articles/novini/balgariya/radoslav-gaydarski-yoncheva-da-kazhe-zashto-ne-pazi-originalniya-audiozapis-ot-alo-banov-sam

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!