Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Адв. Николай Хаджигенов: Бунт в Габрово няма! Правителството има трайна практика, когато усещането за корупция стане твърде задушливо, както е в ситуацията сега, то почва да натиска етническото копче...

Николай Хаджигенов

Не, това не е протест.

Правителството има трайна практика, когато усещането за корупция стане твърде задушливо, като мараня, както е в ситуацията сега, то почва да натиска етническото копче ромски проблем, джендърски проблем, заявява в интервю адвокат Николай Хаджигенов.

Опитват се да отклонят вниманието на хората в друга посока – да не гледаме, че са се ояли, окрали до уши. Аз изгледах част от клиповете от Габрово /между другото там нямаше интернет, което е много интересно/ и там е видно как трима цигани бият българин, а други двама, трима, седят с ръце в джобовете и гледат – това е типично по български.

Гледах и снимки – там бяха предимно млади, бръснати, с колове в ръце и тръби българи. И като ви казвам, че е натиснато етническо копче, съвсем не търся някаква конспирация. Още повече, че вече десета година ГЕРБ са във властта и всеки път правят едно и също.

Източник/ци: http://www.informiran.net/%D0%B0%D0%B4%D0%B2-%D0%BD%D0%B8%D0%BA%D0%BE%D0%BB%D0%B0%D0%B9-%D1%85%D0%B0%D0%B4%D0%B6%D0%B8%D0%B3%D0%B5%D0%BD%D0%BE%D0%B2-%D0%B1%D1%83%D0%BD%D1%82-%D0%B2-%D0%B3%D0%B0%D0%B1%D1%80%D0%BE%D0%B2%D0%BE/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!