Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Борисов нарита Пунта Мара. Цветанов напуска ГЕРБ, продава мезонета с ВИП-асансьора, мести се в САЩ и нарушава „омертата“?

цветан цветанов

Цветан Цветанов ще саботира кампанията на ГЕРБ, а след загубата на изборите ще подаде оставка като заместник на Бойко Борисов, ще напусне партията, ще продаде апартамента с ВИП-асансьора и ще се премести фамилно в САЩ и ще наруши „омертата“, сензационно обяви депутат от ПГ на ГЕРБ.

Корнелия Нинова научила за скандала в задкулисието на ГЕРБ и веднага заръчала на Елена Йончева да обяви „Апартаментгейт“ като „Борисовгейт“, което тя след „Пунта Мара“ в Брюксел не спира да повтаря. „Спираме с Цветанов, Борисов вече е мишената“, била новата парола на „Позитано“20.

Бойко Борисов този път преигра. Заради флирта с репортерките в Брюксел и публичния линч над Цветан Цветанов с „Пунта Мара“ след изборите ще падне от власт. Борисов нарита Цветанов сякаш е банкенско псе, заяви източник от „Позитано“20, член на ИБ на БСП.

Ако Пеевски и Цветанов решат, Борисов ще загуби мнозинството в парламента още преди изборите, категоричен е членът на ръководството на БСП.

В същото време депутати от ПГ на ГЕРБ твърдят, че Цветанов нямал никакво намерение да получи часовник от Борисов заради спечелване на изборите.

„Този път нещо се скъса между Борисов и Цветанов. След евроизборите, които ще загубим, Цветанов ще подаде оставка като заместник-председател и ще напусне партията“, заяви сензационно източник от ПГ на ГЕРБ.

„Цецо и Деси, която ще напусне ДАНС няколко дни преди изборите, се местят в Щатите при дъщеря си. Решили са го след атаката на Фандъкова и скандала с „Пунта Мара“ на Бойко. Когато се премести в САЩ, Цецо ще наруши омертата“, категоричен е източникът от ПГ на ГЕРБ, който е семеен приятел на Цветанови.

Ако половината от острите слухове, плъзнали из кулоарите на парламента и партийните ценрали в София, Корнелия Нинова може да поръчва каса „синьо уиски“. „Пунта Мара“ и Шеф Шиши ще я направят премиер.

bgsniper.com

Източник/ци: http://www.informiran.net/%D0%B1%D0%BE%D1%80%D0%B8%D1%81%D0%BE%D0%B2-%D0%BD%D0%B0%D1%80%D0%B8%D1%82%D0%B0-%D0%BF%D1%83%D0%BD%D1%82%D0%B0-%D0%BC%D0%B0%D1%80%D0%B0-%D1%86%D0%B2%D0%B5%D1%82%D0%B0%D0%BD%D0%BE%D0%B2-%D0%BD%D0%B0/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!