Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Симеонов към Бойко Борисов: Неизбежно възниква въпросът и за твоята оставка

Снимка Булфото

Валери Симеонов и народните представители от неговата партия НФСБ са гласували против оставката на депутата от ГЕРБ Делян Добрев.

Симеонов обясни, че върви процес на болшевизация на обществото и изниква въпросът дали и премиерът и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов не трябва да подаде оставка, пише флагман.бг.

След питане не приема ли аргументите на Борисов за морала в ГЕРБ, водачът на НФСБ каза: „Не ми дърпайте езика – ще кажа нещо, дето не трябва да го казвам… Аз мисля, че се прекалява с тази кампания по разчистване на кадърни хора. И мисля, че в крайна сметка, ей сега ще ви го кажа – в крайна сметка, когато масово принуждаваш членове от ръководството на твоята партия, хора, които са на ръководни длъжности, да подават оставки, в крайна сметка неизбежно изниква въпросът и за твоята оставка.

Защото, какво означава това? Това означава, че тая партия няма право да управлява и да участва в управлението на държавата. Еми тогава? Няколко оставки – да, разбирам. Обаче хора, които без всякаква причина са принуждавани да си подават оставките, поради това, че техни роднини имали някакви имоти… Ми това е болшевизъм. Това е връщане на времената от първите дни след Девети септември, когато хората са убивани, убивани с изстрели в слепоочието по улиците затова, че са били просто по-богати от другите, или че просто са били народни представители.”

Източник/ци: https://petel.bg/Simeonov-kam-Boyko-Borisov--Neizbezhno-vaznikva-vaprosat-i-za-tvoyata-ostavka__310663

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!