Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Харалан Александров: Кампанията на БСП е адресирана към онази част от България, която вечно се чувства прецакана

Елена Йончева има имидж, че постоянно се хвърля в битки и това е добре, ако кампанията се конструира като война

Българският избирател не  е конкретен, има с различни виждания. Към два различни морала се разделят. Цялата кампания на ГЕРБ, ще е изградена на това, че в България има хора, които са взели живота си в ръце. Това, което ни предлага тяхната листа е да мислим за едно общо бъдеще в контекста на Европа. На БСП кампанията, адресира губещата част от България, която вечно се чувства прецакана, каза в предаването "Офанзива с Любо Огнянов” на Канал 3, социалният антрополог, Харалан Александров.

В личния живот, смятането на цената на квадратен метър, напълно отмята проблемите на България.  Част от коментарите по повод на оставката на Цветан Цветанов, бяха, че си тръгва от парламента, а защо не си тръгва от апартамента и това е много опасно. Това не помага на нашата общност да си решим проблемите, които имаме. Елена Йончева има имидж, че постоянно се хвърля в битки и това е добре, ако кампанията се конструира като война. Мария Габриел от друга страна е приета като красивото лице , каза още той.

Ние живеем в страната на бедните хора, които търкат билетчета и смятам, че успехът е въпрос на късмет. Не можем да преброим хората, които искат да вземат на богатите апартаментите, но можем да преброим колко търкат по билетче на ден. Българите са завистливи и искат да накажат всички и всичко. Тези хора няма да харесат интелигентното говорене на европейските хора, затова няма да харесат и листата на ГЕРБ. Техният гняв и недеволство от живота се превръща в епицентър на този политически ураган. Ако не бяха такива, скандалът с апартаментите, изобщо няма да бъде скандал. Хората, които си имат апартаменти, казват, че е неприятно, но до там, категоричен беше Харалан Александров.

Източник/ци: https://www.faktor.bg/bg/articles/haralan-aleksandrov-kampaniyata-na-bsp-e-adresirana-kam-onazi-chast-ot-balgariya-koyato-vechno-se-chuvstva-pretsakana

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!