Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Михаил Мирчев: Става въпрос само за супер луксозни имоти и защо ГЕРБ са си купили на ужасно ниски цени тези апартаменти... не могат да спрат веригата и излиза така, че няма един честен при тях (ВИДЕО)

Михаил ирчев Снимка: Канал 3

Вече пета седмица се вадят документи за злоупотреби. Сега всичко е на ниво луксозни апартаменти. Към 12 март, БСП вече водеше с 1%, към 30 март, вече разликата е 2,3%. Сега сме в нова рейтингова система. ГЕРБ работят сами против себе си, каза в предаването "Офанзива с Любо Огнянов” по Канал 3 социологът Михаил Мирчев.

Всички партии са омешани в тези неща, защото българите, като отидат при нотариуса, изповядват сделките си така, че да платят по-ниска цена. Говорим тук обаче за управляващи и те трябва да поемат последствията си. Тук става въпрос само за супер луксозни имоти и защо ГЕРБ са си купили на ужасно ниски цени тези апартаменти.

Още по-интересното е, че те имат верига и един след друг излизат с такива апартаменти. Ако бяха само трима души- оставки и се решава проблема, въпросът е, че не могат да спрат веригата и излиза така, че няма един честен при тях. Във всички партии са го правили, проблемът е, че те сега са управляващи, сята Мирчев.

При Лозан Панов апартамента е на жена му и е купен преди брака. Намирисва случаят, определено. Трябва да се видят официалните му доходи. Има следствени органи. Законът трябва да се прилага по еднакъв начин, каза още Мирчев.

На български език думата "кучка” има много значения. От една страна думата е обидна, от друга страна може да означава жена с хъс и упоритост, категоричен беше експертът.

Източник/ци: http://epicenter.bg/article/Mihail-Mirchev--BSP-pecheli-ot-skandala-s-imotite--veche-vodi-na-GERB-s-nad-2---VIDEO--/179539/2/0

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!