Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Лукарски: Александър Йорданов не е от СДС, човек е на ГЕРБ и Цветанов

Суши много прилича на човек, който упражнява най-древната професия на света, смята бившият син лидер
„Александър Йорданов не е кандидат на СДС. Той влезе в листата в противоречие на всички правила и устави на СДС. За мен той е кандидат на ГЕРБ“, заяви бившият лидер на сините Божидар Лукарски пред бТВ, пише offnews.bg.

Той обясни и защо смята така.

„Г-н Йорданов се оттегли отдавна от политическия живот и не е много наясно какво се случва. В последните години г-н Йорданов не е криел своите симпатии към ГЕРБ и Цветан Цветанов. Точно с това си обяснявам неговата позиция в листата. Не искам да говоря повече за Александър Йорданов, защото му правим излишна реклама“, каза още Лукарски.

Бившият лидер на СДС използва възможността на тв изявата си и да удари едно рамо на Кобрата, който има проблеми със скандала с пресоленото Суши.

„В момента съм в Лос Анджелис. Гледах мача на Кубрат Пулев. Мога да кажа, че тук всички гласове, които се чуват, са на негова страна. Видях лицето Джени Суши и мога категорично да заявя, че тя се доближава много близко до стереотипа за човек, който упражнява най-древната професия на света“, каза още Божидар Лукарски.

Източник/ци: https://vihrogon.bg/%D0%BB%D1%83%D0%BA%D0%B0%D1%80%D1%81%D0%BA%D0%B8-%D0%B0%D0%BB%D0%B5%D0%BA%D1%81%D0%B0%D0%BD%D0%B4%D1%8A%D1%80-%D0%B9%D0%BE%D1%80%D0%B4%D0%B0%D0%BD%D0%BE%D0%B2-%D0%BD%D0%B5-%D0%B5-%D0%BE%D1%82-%D1%81/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!