Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Лилету: Какво като ние в ГЕРБ си купуваме евтини апартаменти, стига сте завиждали а се хванете на работа

Лиляна Павлова

Седмата в листата на ГЕРБ Лиляна Павлова коментира в „Лице в лице” по БТВ скандала „Апартаментгейт” и каза защо иска да стане евродепутат.

Ето какво заяви Павлова:

„За случая с апартаментите се пуснаха силни заглавия в медиите. Никакви факти, бих казала фанстасмагории. Като документи всичко е напълно изрядно, целта е да се омаскари правителството и от този случай ние имаме нанесени имиджови вреди.

Ние в ГЕРБ никога не замитаме, винаги поемаме своята отговорност. Носим си моралната отговорност, с подаване на оставка и поемане на отговорност на всеки, както в този казус. За тези 30 години в прехода нито една партия не го направи, това е пример, който налагаме в политиката – ако има проблем всеки поема своята отговорност.

Имиджова щета имаме нанесена, но това не е замитане. Сега трябва да видим кои са въпросите, които вълнуват хората, ако изместим фокуса с интриганстване, фалшиви новини  и компромати, как ще помогнем на хората да живеят по-добре, да имат по-високи доходи, по-добро образование, икономическо развитие.

Доходите ни растат, но има неща, които трябва да подобряваме. Има неща, които европейската солидарност ще ни помогне да запазим и разширим.

Не само съм убеден европеец, но вярвам, че България има какво да даде на Европа, защото България в кризисните моменти за Европа бе обединителят по трудни теми, като Западни Балкани, Турция, миграция. България бе медиатор и балансьор.”

Източник/ци: https://petel.bg

Източник/ци: http://www.informiran.net/%D0%BB%D0%B8%D0%BB%D1%8F%D0%BD%D0%B0-%D0%BF%D0%B0%D0%B2%D0%BB%D0%BE%D0%B2%D0%B0-%D0%B5%D0%B2%D1%82%D0%B8%D0%BD%D0%B8-%D0%B0%D0%BF%D0%B0%D1%80%D1%82%D0%B0%D0%BC%D0%B5%D0%BD%D1%82%D0%B8/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!