Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Александър Йорданов: Благодаря на Брисов, че издигна барира пред БСП да не е на власт!

ГЕРБ и СДС показахме национална отговорност. Това каза Александър Йорданов кандидат на СДС за евродепутат в Европейския парламент.

„Днес е един хубав ден за българската демокрация. Ние си подаваме ръка в името на едно по-добро бъдеще за Европа и за България. Показахме европейска политическа зрелост. Показахме национална отговорност, защото ние сме тези, които трябва да се противопоставим на лошите сценарии за България и Европа“, отбеляза Йорданов.

Според него демокрацията трябва да се защитава всеки ден на всички избори. „Само ние можем и трябва да победим Българската социалистическа партия (БСП). Никой не може да го направи това, затова и нас съдбата ни е събрала“, коментира той.

„Искам да благодаря на премиера Борисов, защото той издига висока бариера пред БСП да се върне отново на власт и продължава да отстоява нашите позиции на демократичните европейски държави. Казвам това, защото партиите и политиките съществуват заради хората“, заяви Йорданов.

Той обясни, че иска България да влезе в Шенген, Македония да бъде в ЕС. „Нашият европейски народ заслужава да има европейски доходи и самочувствие. Можем да победим и ще победим за доброто на България и на Европа“, заключи той.  

Източник/ци: http://epicenter.bg/article/Aleksandar-Yordanov--GERB-i-SDS-pokazahme-natsionalna-otgovornost/178989/2/0

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!