Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Цветан Цветанов след като бе махнат от парламента скочи срещу Елена Йончева: Как може човек с повдигнато обвинение за пране на пари да оглавява листата на БСП

Източник "Фокус", снимка Булфото

Как може човек с повдигнато обвинение за пране на пари да оглавява листата на БСП. Това каза заместник-председателят на ПП ГЕРБ Цветан Цветанов пред журналисти във връзка с искането на БСП за вето върху Закона за вероизповеданията, предаде репортер на Агенция "Фокус".

Цветанов обърна внимание, че когато се зададе въпрос по тази тема, от БСП казват, че Елена Йончева е борец за справедливост. "Нека да оставим компетентните органи. Презумпцията за невинност е ключова и е важна, а обвиненията, които вчера бяха отправени към мен, не знам на каква база се базират. Днес мога да кажа, че не съм извършил никакво престъпление. Днес мога да кажа, че това, което съм доплатил, се оказва, че стойността е доста по-висока от това, което бе тиражирано", посочи Цветанов по повод цената на своя апартамент. Според него една спекулация, повторена сто пъти, става реалност. "Точно за това направих това, което беше най-важно, тежко решение, но смятам, че това е най-правилното", уточни още Цветанов.

"Вчера чух от Корнелия Нинова, от г-н Зарков куп неща за мен, какво се случва и какво се прави. Аз съм един нормален човек, но един работоспособен човек. Това, че правя много добре организацията и разговорите, които имам със структурите, това е реална връзка. Тази връзка е постоянно през целия период, не само в изборния месец, а в целия период след изборите, преди изборите и между изборите. Точно затова аз съм жива връзка на това, което хората споделят като проблем", заяви още Цветанов. По думите му, колкото е по-високо политическото ниво, толкова повече са възможностите да помогнеш на хората. Цветанов заяви, че изпитва уважение и към Крум Зарков, и към Корнелия Нинова, въпреки омразата, която те имат към ГЕРБ. "С омраза политика не се прави. Ако оставиш нещата случайността да ти ги определя, мисля че те са в погрешната посока", допълни той.

Източник/ци: https://petel.bg/TSvetan-TSvetanov-sled-kato-be-mahnat-ot-parlamenta-skochi-sreshhu-Elena-Yoncheva--Kak-mozhe-chovek-s-povdignato-obvinenie-za-prane-na-pari-da-oglavyava-listata-na-BSP__309039

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!