Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Николай Цонков: Цветан Цветанов няма право да говори за морал в политиката!

Николай Цонков Снимка: БСП

Правителството остава и с това моделът на кражби, злоупотреба с власт, политически рекет и конфликт на интереси ще продължи, категоричен е той

Цветанов очевидно остава в политиката, защото това, че се оттегля от парламента, не означава нищо. Правителството остава и с това моделът на кражби, злоупотреба с власт, политически рекет и конфликт на интереси ще продължи. Това каза народният представител от ПГ на „БСП за България” Николай Цонков пред БСТВ, съобщиха от пресцентъра на БСП.

Той коментира, че това показва самозабравата, в която живеят Борисов, Цветанов и всички, които са около тях. Цонков каза още, че премахването на модела на Бойко Борисов и ГЕРБ минава през предсрочни парламентарни избори.

Николай Цонков припомни, че за апартаментите на Цветанов се говорeше още през 2013 г. и тогава той остана в политиката.

„Сега, в същата ситуация, той продължава арогантно да обяснява как работи за каузата ГЕРБ. Явно „каузата ГЕРБ” е тези, които управляват, да продължават да крадат още за сметка на българския народ. Още по недостойно е да се говори как те се борят с корупцията, защото ГЕРБ е олицетворение на корупцията и злоупотребата с власт в България”, заяви Николай Цонков.

Той попита - може ли, когато говорим за ниски доходи, борба с бедността, когато хората са докарани до ръба на оцеляването, Цветанов да си купува поредния, седми, апартамент?

„Цветанов няма право да говори за морал в политиката. Това е началото на края на ГЕРБ, въпрос на месеци е те да си отидат. Отидат ли си те, си отива и моделът, установен през последните 10 години”, категоричен бе Николай Цонков.

Източник/ци: http://epicenter.bg/article/Nikolay-Tsonkov--Tsvetan-Tsvetanov-nyama-pravo-da-govori-za-moral-v-politikata--/178735/2/48

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!