Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Курумбашев: Видимите резултати на ГЕРБ стигат до частен асансъор

"Видимите резултати на ГЕРБ стигат до това да имат частен асансъор до апартаментите си. Жените се държат като мъже и си подадоха оставките. Сега идва въпросът дали г-н Цветанов изобщо има място в политиката", коментира в сутрешния блок на бТВ евродепутатът от БСП Петър Курумбашев по повод скандала с апартаментите на властта.

По повод новото гласуване на пакета "Макрон" в Европейския парламент Курумбашев заяви, че съществуването на точката в дневен ред не означава, че тя трябва да бъде приета по време на гласуването. Според него обаче дебатите около пакета обаче са крайно недостатъчни.  

 "От една страна, нашият транспортен сектор нарасна благодарение на това, че станахме член на Европейския съюз", коментира Курумбашев. Той изрази мнение, че в момента има едно "любезно предложение", тиха отрова, която върви към превозвачите от Централна и Източна Европа - да си пререгистрират фирмите в Западна Европа.

"Какво се случва тогава? Хората спират да плащат данъци в България и ги плащат в Западна Европа - същото важи и за вноските в НЗОК и пенсионната ни ситема. Благодарим за европейската солидарност", иронично коментира Курумбашев. 

Източник/ци: http://www.glasove.com/categories/novini/news/kurumbashev-vidimite-rezultati-na-gerb-stigat-do-tova-da-imat-chasten-asansyor

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!