Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Репортерка заяде с жесток въпрос Цветанов и той изплю камъчето кой му дал апартамента на ниска цена

Снимка флагман.бг

Лично собственикът на фирма „Артекс инженеринг” Пламен Мирянов е предложил луксозния апартамент на Цветан Цветанов в кв. Изток в София. Това стана ясно от изказване на зам.-председателя на ГЕРБ пред журналисти в парламента, съобщи флагман.бг.

След въпрос на репортерка - кой сайт да отворим, за да намерим апартамент на двойно или тройно по-ниска цена от пазарната, Цветанов отговори: „Госпожо, кой определя пазарната цена?”.

Той обясни: „Има данъчна оценка, която е задължено лицето да извади, когато продава или заменя свое жилище и купувачът, който продава, също трябва да направи всичко това. Спазил съм всичко това и разговорите, които сме водили, и това, което съм изповядвал като сделка – това е в законовите норми.”

След питане дали е морално, Цветанов отговори с контравъпрос: „Ама законово ли е?”

След въпрос на „Флагман” - по обява в интернет ли е намерил офертата, зам.-председателят на ГЕРБ призна: „Не, просто съм се видял с г-н Мирянов, съм се запознал на едно обществено събитие, което е било през 2017 г. и така сме се запознали.”

Източник/ци: https://petel.bg/Reporterka-zayade-s-zhestok-vapros-TSvetanov-i-toy-izplyu-kamacheto-koy-mu-dal-apartamenta-na-niska-tsena-__307982

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!