Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Тайната е разкрита: Ракът не е болест, а бизнес!

1452031576_7_559x_

Ракът, няма да повярвате, не е болест. Ракът вече е бизнес! Лъжат ни от толкова дълго време…

Запомнете: няма такава болест – “рак”. Той е само липса на витамин B17 и нищо повече.

Не се съгласявайте да ви правят химиотерапия, операции и не приемайте лекарства с тежки странични ефекти.
Спомнете си как преди много години моряците са страдали от заболяване, наречено скорбут. Мнозина дори са умирали от него! И някои хора са натрупвали от това стабилен доход.

След време лекарите откриха, че скорбутът е просто недостиг на витамин С. Тоест, това не е никакво заболяване.

С рак – историята е същата. Колонизатори и враговете на човечеството са изградили цяла ракова индустрия и неуморно гребат при с лопатата.

Индустрията с онкологията разцъфтя след Втората световна война. За борба с рака не се нужни никакви разходи за процедури, лечение и сложни терапии! Всичко това е само начин да се запълни джобът на колонизаторите, защото лек за рака отдавна е намерен.

Ето какво трябва да знаете за профилактиката и лечението на рака:

Доставяйте си достатъчно количество витамин В17! Тъй като ракът е просто дефицит на витамин B17, достатъчно е да изяждате всеки ден по 15-20 кайсиеви ядки. Яжте кълнове от пшеница!

Кълновете от пшеница са най-прекрасното лекарство за рак. Те са най-добрият източник на течен кислород и лаетрил – най-силното от всички противоракови вещества. Това вещество се съдържа в костилките на ябълката и представлява екстракт от витамин B17 (амигдалин).

Според д-р Харолд Mенър, автор на книгата “Смъртта от рака”, ефективността на лаетрила при лечението на рака е над 90%!

Източници на амигдалин (витамин В17)

Също така, този витамин се намира в бирената мая, кафявия орис и в тиквата.

Списък с противоракови продукти:

Основната причина за появата на рак е попадане в организма на частици от препрати за миене на съдове и течни сапуни. Без значение колко внимателно изплаквате съдовете, все някакви частици от миещия препарат остават и попадат в тялото ви.

Ако не искате да се откажете напълно от тези вредни течности, има едно просто решение. Разреждайте течността за миене на съдове (и ръце) с оцет 50:50. Това е всичко!

Сега вие никога няма да се разболеете от рак!

Източник: www.bukvarche.com

Източник/ци: http://onovini.eu/2019/03/%D1%82%D0%B0%D0%B9%D0%BD%D0%B0%D1%82%D0%B0-%D0%B5-%D1%80%D0%B0%D0%B7%D0%BA%D1%80%D0%B8%D1%82%D0%B0-%D1%80%D0%B0%D0%BA%D1%8A%D1%82-%D0%BD%D0%B5-%D0%B5-%D0%B1%D0%BE%D0%BB%D0%B5%D1%81%D1%82-%D0%B0/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!