Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Хекимян за командировката на депутати на БСП на изложение в чужбина: Това нали са нашите пари? Смилов: Парламентът се е слял с Ловно-рибарския съюз

Кадър: БТВ

Политологът Даниел Смилов и политикът доцент д-р Татяна Буруджиева коментираха в ”Тази сутрин” по БТВ командировката на депутатите от БСП Иван Иванов и Йордан Младенов в Залцбург, където двамата присъстваха на Международното изложение „Лов, риболов, пътешествия и приключения.”

„Това е грубо нарушаване на конституцията, парламентът се е слял с Ловно-рибарския съюз. Трябва да се вземат мерки. Този проблем няма връзка с бойкота на БСП, по-скоро къде са пътували депутатите. Ако не беше бойкота, нямаше да разберем къде пътуват.”, заяви Смилов.

„Не са единствените от БСП, които пътуват на изложения, а това нали са нашите пари, хората гледат и казват, двама депутати са отишли на изложение за Лов и риболов, на фона на всичко, което се случва в държавата.”, допълни водещият Антон Хекимян.

„Бойкотът на БСП има добра страна, добър ефект, научаваме едни неща. Трябва да се поинтересуват журналистите какви пътешествия правят, защото това е пътешествие, не е свършване на работа. Да беше отишъл председателя на Ловно-рибарския съюз да договаря нещо, това е професионално изложение.”, отбеляза Буруджиева.

Източник/ци: https://petel.bg/Hekimyan-za-komandirovkata-na-deputati-na-BSP-na-izlozhenie-v-chuzhbina--Tova-nali-sa-nashite-pari--Smilov--Parlamentat-se-e-slyal-s-Lovno-ribarskiya-sayuz__304783

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!