Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Круизна компания търси пътешественик-писател за £2000 на седмица

Снимка: Pixabay

Той ще стъпи на невероятни места, за които трябва да разкаже в Instagram

Искате ли да пътувате по света безплатно това лято? Една круизна компания предлага да плати на един "чирак", за да направи точно това - и обявата е активна от днес.

Кандидатите трябва да споделят най-добрата си история за пътуване с Royal Caribbean, използвайки Instagram. След това успешният кандидат ще бъде натоварен да документира пътуването си в  приложението.

Целта е стажантът да опише крайбрежните екскурзии на круизната компания за три седмици това лято, за които на писателят-пътешественик ще бъдат изплатени 2000 паунда на седмица, пише британският в. "Телеграф".

Royal Caribbean заяви, че търси „човек, пристрастен към адреналина“, който „има уникалната способност да улови момента и да разкаже история в обикновена публикация в социалните медии“.

Разходка из глетчерите в Аляска, обиколка на Осака в Япония, рафтинг из норвежките фиорди и возене по на най-дългата въжена линия в света в Дубай са сред многобройните преживявания, които чиракът ще опита.

Той ще е и сред първите, които ще стъпят на новия частен остров на Royal Caribbean на Карибите, който ще бъде открит през май.

Instagram е един от начините, по които круизните компании да привличат по-млади клиенти за круизите си. В проучване измежду 2000 души на възраст между 18 и 37 години, поръчано от Royal Caribbean, почти една трета казват, че са резервирали почивка или занимание, след като са видели публикация за него в Instagram.

Кандидатстването за позицията е отворено до 1 март.

Royal Caribbean има 25 круизни кораба, включително най-големия в морето - Symphony of the Seas, който има капацитет за над 5000 гости.

Източник/ци: https://www.economic.bg/bg/news/11/kruizna-kompaniya-tarsi-pateshestvenik-pisatel-za-2000-na-sedmitsa.html

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!