Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Беновска: Г-н Радев, г-жа Нинова, като „Малкия Иванчо“ ли ще сте в политиката?

Г-н Радев, г-жа Нинова, като „Малкия Иванчо“ ли ще сте в политиката? Това е въпросът на журналиста Илиана Беновска в днешното издание на предаването „Беновска пита” по Канал 3 и К2, съобщиха от екипа на предаването.
Календарите на Радев и Нинова, видимо, са в синхрон. На 28 януари президентът, отново, с гневна бръчка между веждите, се заяви за Главен Критик на премиера Борисов и за Главен Пазач на свободата на словото. На 29 януари председателката на БСП, също отново, се заяви като Главна Ласкателка на Радев и Главен Плашещ Борисов. Оперетата „Гневният Сухоземен Летец и Размечталата се за Премиерка“ ще е в 2 действия през 2019 г. Първият акт ще приключи през май, след евроизборите. Второто действие ще е с финал през ноември, след изборите за местна власт. Дали дуетът „Радев- Нинова“ на финалния поклон ще получи овации или ще бъдат замерени с гнили ябълки – историята ще покаже.

Тази политическа оперета, явно, е буфонада, защото двамата се саморежисират, копирайки един от народните вицове за Иванчо и Марийка. Ето вицът: „Учителката на малкия Иванчо и Марийка им задала съчинение на тема: „Ако стана директор на училището, какво ще направя?“

Всички деца старателно започнали да пишат. А малкият Иванчо си кръстосал краката върху чина и нищо не пишел. Учителката го попитала защо не пише. Хитроватият Иванчо я погледнал премрежено и заявил: Чакам секретарката!“ По същият начин и главните певци в шоуто „Гневният Сухоземен Летец и Размечталата се за Премиерка“, Радев и Нинова, вдигнаха крака и директорски изчакват „секретарките“ си да вършат работата. „Секретарката“ на Нинова, Елена Йончева, като Раймонда Диен, с „голи гърди“ застана пред „дулата“ на камерите и разпя солото си „Ало, Банов съм“.

В очакване сме и на „секретарите“ на Радев, които скоро ще се появят с указ като Смесен хор наречен Съвет за стратегическо развитие на България. А докато „секретарките“ на „Малките Иванчовци“ Радев и Нинова вадят „горещи кестени“, обектът на ариите в буфото „Гневният Сухоземен Летец и Размечталата се за Премиерка“ министър-председателят Бойко Борисов, на строителна площадка, заяви: „Ето го моста. Хората очакват всеки ден да им се дават неща, които да ползват. Нека, който иска да се заяжда, да прави компромати. Ние всички избори сме ги минали в такава ситуация. Дават пари на 50 души, излизат, викат, но да покажат те на хората какво са направили“. Г-н Радев, г-жа Нинова, като „Малкия Иванчо“ ли ще сте в политиката? Аз съм Беновска. И питам.
/FocusNews

Източник/ци: https://vihrogon.bg/%D0%B1%D0%B5%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D1%81%D0%BA%D0%B0-%D0%B3-%D0%BD-%D1%80%D0%B0%D0%B4%D0%B5%D0%B2-%D0%B3-%D0%B6%D0%B0-%D0%BD%D0%B8%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%B0-%D0%BA%D0%B0%D1%82%D0%BE-%D0%BC%D0%B0/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!