Следвайте "Буднаера" в Телеграм

3 съвета за красива кожа, за които и майка ви не знае

2111115067.jpg
Всички в едно бурканче

Невероятно, но факт! Майките винаги знаят всичко, но дойде времето, в което вие ще учите тях. Още по-невероятно е, че успяхме да открием не една, а цели три тайни, с които да сразите своята майка. 

Vichy

#Термалната вода
Майките със сигурност знаят за способността на студената вода да свива порите, но едва ли знаят за магическата сила на термалната минерализираща вода и за нейното мултуфункционално действие. Тя успокоява кожата, намалява зачервяванията, хидратира и балансира цялостното й състояние. 

#Комбуча


Оказа се, че това е едно от най-добрите средства за постигане на идеална кожа. Комбучата се бори, при това съвсем успешно, с признаците на стареене, пигментните петна и сивкавия тен. Тя е съставка, която рядко се среща в козметичните продукти. Само си представете лицето на майка си, когато използва крем с комбуча и се изуми от резултатите. Малка победа! И ние си имаме своите тайни! 

#Aquakeep
Това е  полимер, съставен от хиляди микросфери. Звучи като термин от квантовата физика, но всъщност е ключът към тайната на кадифената кожа. Определено звучи и като нещо, с което бихте изненадали майка си. Aquakeep ли?Точно така.Той абсорбира 100 пъти собственото си тегло във вода. Осигурява дълготрайна свежест и спомага за хидратацията на кожата чрез равномерно разпределение на водата. 

Ако майките ви не вярват в силата на тези три съставки, то ние се сещаме за един чудесен начин да ги убедите. Е, няма да бъдем скромни - намираме си малко извинение да се поглезим и ние самите. Крем-гелът с изглаждащ и озаряващ ефект от серията IDEALIA на Vichy е точно това, за което говорим. Знаете ли, че той съдържа всяко едно от тези специални три неща, които са тайна дори и за майка ви? 

Vichy

Той е специално разработен за смесена до мазна кожа. Кремът я оставя хидратирана и сияйнано лъщенето е под контрол през целия ден. А ние сме влюбени в свежото усещане и матовия завършек върху кожата ни след нанасянето му!

Vichy

Източник/ци: https://ladyzone.bg/article/laifstail/prodykt-na-denia/3-saveta-za-krasiva-kozha-za-koito-i-majka-vi-ne-znae.html

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!