Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Кой е най-купуваният смартфон в Amazon

Кой е най-купуваният смартфон в Amazon

/КРОСС/ Дебютирал в самия край на 2018 година, днес най-купуваният смартфон в онлайн магазина Amazon е малко известният по нашите ширини BLU Vivo XL4. Устройството обаче има всички причини да е хит.

На първо място е цената му от едва 150 долара, като в други онлайн магазини тя е дори по-евтина. За тази сума обаче потребителите получават модерен дизайн с 6.2-инчов изрязан дисплей, 8-ядрен процесор на Mediatek, 3GB RAM и двойна камера.

На гърба е разположен 13MP сензор с f/2.0 бленда, който е комбиниран с 2МР сензор за дълбочина на изображението. Камерата за селфитата също е 13MP и е допълнена от своя собствена светкавица.

Друго голямо предимство е мощната батерия, която има капацитет от 4000 mAh и гарантира, че ще издържте поне няколко дена без зареждане.

Освен стандартните зарядно и слушалки, в кутията на телефона идват не един, а два силиконови кейса, единият от които е с доста интересно изображение. Купувачите получават и протектор за екрана.

Потребителите споделят, че макар телефонът да напомня в някои отношения на новия iPhone Xs, то цената му е буквално 10 пъти по-ниска. Някои се шегуват, че могат да вземат 10 броя от BLU Vivo XL4 и да унищожат 9 от тях по всевъзможни и странни начини, след което да качат видеата в YouTube и да си върнат обратно парите - стига да наберат достатъчно популярност.

Именно заради подобни изгодни оферти китайската компания Vivo е една от най-успешните в света.

Източник/ци: http://www.cross.bg/vivo-smartfon-polychavat-1594536.html#.XFRK21wzZnI

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!