Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Бивш военен метеоролог признава, че самолети разпръскват алуминий в атмосферата

Хората трудно се убеждават, че кемтрейлс не са просто конспиративна теория, въпреки че метеоролозите обсъждат геоинженерството по телевизията, докато представят прогнозата за времето. Геоинженерството включва разпръскването на вещества, като алуминий, барий, стронции и полиетилени в атмосферата, защото това било част от защитата на планетата срещу глобалното затопляне. Само допреди няколко години можеха да ви се присмеят, ако повдигате въпроса за белите линии, пресичащи небето, и мислите, че това са химикали.

Сега от нас се очаква да вярваме, че впръскването на аерозоли в атмосферата може да спаси планетата. Дори метеоролозите открито признават, че това се случва. Един от тях казва в прогнозата си за времето по News 10, която може да види и в YouTube:

„Вече виждате тези ивици от ясно отчетливи облаци, движещи се в региона. Те не носят дъжд или сняг. Вярвате или не, военни самолети летят над региона и изпускат миниатюрни парчета алуминий. Понякога [аерозолите] се състоят от полиетиленови съединения или дори продукти от метализирана хартия, като те се използват за противорадарна защита и очевидно правят учение.“

Водещият добавя:

„Е, те няма да го потвърдят, но аз много години съм служил в морската пехота и казвам нещата, каквито са.“

В запис от Флорида друг метеоролог посочва огромна синя област на картата и казва:

„Това го наричаме метални ленти [за заглушаване на радиолокацията] на армията. Военните вкарват някакви неща в атмосферата. Осведомен съм.“

И още един метеоролог от Южна Калифорния казва, че металните лентички се разпръскват в областта, като това смущавало връзката със спътниците.

Какво се разнася от въздуха, който дишаме?

Поразително е, че метеоролозите говорят за това, сякаш е нищо – сякаш е най-естественото нещо на света. Влиянието на завишените нива алуминий причинява проблеми в храносмилателната система, в костите, в бъбреците и мускулите, а се свързва също с болестта на Алцхаймер и други заболявания на мозъка. Определено това е нещо, което не бихме искали да дишаме всеки ден.

Геоинженерството, свързано с ограничаване на слънчевото въздействие върху Земята, ще създаде повече проблеми, отколкото би решило. Малко по малко сме насърчавани да вярваме, че то е нещо много добро за нас. Вероятно равнодушните споменавания целят за уталожат притесненията на хората.

Но, както можем да очакваме, разпръскването на серен диоксид в атмосферата не е панацея за проблемите на планетата, въпреки че ни убеждават в противното. Комисия от Националната академия на науките миналата седмица изнесе доклад, според който соларното геоинженерство просто не може да се смята за заместител на ограничаването на парниковите газове, защото то не се занимава с основните причини за климатичните промени и няма да предотврати окисляването на океаните.

Нещо повече, когато веднъж е започнало, геоинженерството ще трябва да продължи векове наред или ще има сериозни последствия за живота на планетата. Възможно е да предизвика унищожение на амазонската джунгла и да доведе до измирането на някои животински видове. Освен това ще трябва да се контролира от международна комисия, която да гарантира, че ще се прилага, защото внезапното прекратяване би имало опустошителен ефект върху живота.

Автор: Изабел З.

Превод: Иван Стаменов

Източник: Natural News

Източник/ци: http://www.otizvora.com/2018/02/9608

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!