Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Кънчо Стойчев: Има ли човек в България, който да не се прекръсти, като чуе, че Йончева е прала пари!

Има ли човек в България, който да не се прекръсти, като чуе, че Елена Йончева е прала пари, заяви в ефира на БТВ социологът Кънчо Стойчев.

Той бе гост в предаването "Лице в лице". Според социолога обвиненията към депутата от левицата са абсурдни.

Пресечена е червената линия с обвинението на Елена Йончева. Внушава се на обществото, че корупцията е в опозицията. Тогава да я вкараме в затвора. Има нещо сбъркано!, коментира Кънчо Стойчев.

Борбата в предизборната кампания ще бъде със зъби и нокти, смята политологът Стойчо Стойчев, който също бе гост в студиото. Той обърна внимание, че повечето знакови дела на специализираната прокуратура са все за пране на пари, а точно това престъпление трудно се доказва.

"В родната ни мила България ни се разказва една приказка, в която всички злини идват от опозицията. Ами, да вземем да я премахнем опозицията, да премахнем демокрацията, възмути се Кънчо Стойчев.

Според него властта се е самозабравила и е безконтролна.

Да казваме - за скандалите, за всичко е виновна опозицията, това не е демократично общество. Какво разбират те под обединение на нацията? Това да си мълчим, ли", продължи Кънчо Стойчев.

В момента ГЕРБ е по-мразената партия от българите. Ще се стигне до това да се избира от две злини по-малката на изборите, посочва Кънчо Стойчев.

Защо президентът да не критикува управляващите? Той е обещал на българския народ да казва какво мисли. Познавам Радев. Той е човек съвършено неуправляем. Последното нещо, което може да се каже за него, че е кукла на конци, продължи Кънчо Стойчев.

Радев не е политически фактор, той е фасада на едни мрежи, които искат да вземат властта, контрира го Стойчо Стойчев.

Джафкането на ГЕРБ и БСП ражда криза на демокрацията, защото се стига до отлив на симпатизанти на двете партии, смята Кънчо Стойчев

Функцията на президента по конституция е в това да има трибуна и да не мълчи, каза Кънчо Стойчев.

Източник/ци: http://epicenter.bg/article/Kancho-Stoychev--Ima-li-chovek-v-Balgariya--koyto-da-ne-se-prekrasti--kato-chue--che-Elena-Yoncheva-e-prala/174117/2/0

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!