Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Борисов се похвали и даде урок на Европа: Ако всички държави работиха като нас… ЩЯХА ДА СА КАТО БЪЛГАРИЯ?

Премиерът Бойко Борисов похвали работата на страната ни по проблема с миграцията.

 

„България е единствената държава, която се справи по европейски начин с миграцията, спазвайки правилата. Ако всички държави го бяха направили така своевременно, нямаше да имат проблеми. Споразумението с Турция за България работи прекрасно. Предпазните съоръжения, граничните полицаи, флота ни, армията, която изращат там, работи перфектно“, заяви министър-председателят.

Запитан дали евентуален различен резултат от избори до 2022 г. може да обърне погледа на България на Изток, той отговори: „Ние сме най на Запад от Изтока и най на Изток от Запада. Зависи как завъртиш картата. Ние имаме много балансирана политика. Видяхте как Ципрас отиде до Москва да се помоли „Турски поток“ да мине през Гърция.

А нашата цел е да съберем газ отвсякъде. И нашият проект е успешен. Изтокът не е страшен за нас, там имаме много партньори. Изтокът не е само Русия. Ами Арабския свят? Възстановяваме отношенията и те стават все по-добри. И с Китай, и със САЩ поддържаме нормални отношения – едните са на Изток, другите са на Запад“.

„Изборите са си избори и там ще си проличи и отношението на хората и всяка една партия какво предлага. Контрабандата на цигари от 34 процента падна на 5. Миналата година имаме 10 процента увеличение на заплатите. Полиция, култура, читалища, артисти. В театрите си купуваш за месеци напред билети. В колко сектора всичко това се направи. Изсветли се бизнеса, алкохола, цигарите… А сега и в горивата в момента правим едни неща – аз ви гарантирам, че нещата ще бъдат същите като при цигарите. Драстично. Ще ги гледаме тогава големи, малки, средни, с видеонаблюдение на всеки кран, на всяко пристанище. Дете с пояс да влезе, ще го видим“, разкри Борисов.

Източник/ци: https://vihrogon.bg/%D0%B1%D0%BE%D1%80%D0%B8%D1%81%D0%BE%D0%B2-%D1%81%D0%B5-%D0%BF%D0%BE%D1%85%D0%B2%D0%B0%D0%BB%D0%B8-%D0%B8-%D0%B4%D0%B0%D0%B4%D0%B5-%D1%83%D1%80%D0%BE%D0%BA-%D0%BD%D0%B0-%D0%B5%D0%B2%D1%80%D0%BE%D0%BF/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!