Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Александър Ненков от ГЕРБ: Елена Йончева не е разследващ журналист, а депутат

articles__274b9b0933b0c6e6531ff8aacbc05d57

Депутатът от ГЕРБ Александър Ненков не вижда Йончева като разследващ журналист. „Тя е депутат като мен и колегите ми и не е свещена крава. Не може да се изживява като разследващ журналист и ако иска да е такъв, да напусне Народното събрание“, каза Ненков.

Елена Йончева не трябва да се изживява като разследваща журналистка, защото в момента тя не е такава, а е обикновен депутат, както съм аз, както са останалите колеги. Не трябва да има свещени крави, както се опитват да я изкарат от БСП. Това заяви депутатът от ГЕРБ Александър Ненков пред NOVA телевизия. Той обясни, че в сегашното Народно събрание има най-много свалени депутатски имунитети.

„От БСП трябва да спрат с атаките към прокуратурата. Така рушат държавността. Не мога да разбера как всички от БСП се хвърлиха да я спасяват. Днес и Румен Радев го направи. Ние в ГЕРБ вярваме в разделението на властите. Да сте ни чули някога да говорим за поръчкова прокуратура? Ако Елена Йончева е невинна, да го докаже, а не да напада прокуратура и премиер“ възмути се Ненков. И допълни: „Точно тя призоваваше преди време да не се лепят етикети, а сега прави точно това. Всички в БСП го правят.“

Той подчерта, че има разследвания срещу Владислав Горанов и Делян Добрев, но това не става повод за нападки от страна на ГЕРБ спрямо държавното обвинение. „Да сте ни чули да обвиняваме прокуратурата? Ако Елена Йончева иска да бъде разследващ журналист, да напусне НС и да стане такъв. Сега е депутат и не се различава с нищо от всички нас“, заяви Ненков.

Не разбираме, като станеш депутат, зачеркваш ли професия, кариера и личен живот!

Депутатството е временно явление, а професията и постиженията са реалния ти живот.

Освен, ако няма пожизнени депутати, които нищо не са постигнали през живота си и затова целия народ скача от недоволство.

Може и да грешим и оставяме на читателите да кажат мнението си.

Нова тв, Аларма нюз

Източник/ци: http://onovini.com/2019/01/%D0%B0%D0%BB%D0%B5%D0%BA%D1%81%D0%B0%D0%BD%D0%B4%D1%8A%D1%80-%D0%BD%D0%B5%D0%BD%D0%BA%D0%BE%D0%B2-%D0%BE%D1%82-%D0%B3%D0%B5%D1%80%D0%B1-%D0%B5%D0%BB%D0%B5%D0%BD%D0%B0-%D0%B9%D0%BE%D0%BD%D1%87%D0%B5/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!