Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Вярвате ли на лъжата, че всички здравни проблеми се дължат на гените?

„Генетичните знахари са истинските мутанти, които поставят грешни диагнози и често предизвикват продължителен стрес, който сам по себе си може да доведе до поява на рак.“

Само в Америка всяко едно заболяване или разстройство се диагностицира от лекарите като генетично. Това означава, че е наследено от гените на родителите и прародителите ви. Дори тогава, когато повечето разпространени хронични заболявания, като рак, диабет, слабо сърце, повишено кръвно налягане, висок холестерол, сърдечен пристъп, артрит, остеопороза, Алцхаймер и Паркинсон, почти не са съществували преди един век. Как стана така, че човешките гени се промениха толкова бързо само за няколко поколения? Не са.

Всичко това е измама. Просто измислица. Тя тръгва от Американската медицинска асоциация, за да заблуди американците да вярват, че отговорът на всичките им проблеми не може да бъде промяната на това, което ядат, пият и мажат по кожата си, а че по-скоро цялото им здраве сега трайно е закодирано в тяхната ДНК. И всичко, което може да се направи, се изчерпва с някакви хронични, безкрайни корекции на симптомите чрез фармацевтични продукти и инвазивни хирургически намеси за отстраняване на увредени органи, смятани за жизнено неважни.

Кой е един от първите въпроси във всеки медицински формуляр в лекарския кабинет, болницата или застрахователното дружество? — „Имате ли семейна обремененост за някое от следните заболявания или разстройства?“ — След това се изброяват всички от предотвратимите болести от първия параграф на тази статия, плюс списък с другите, които също са предотвратими и излечими посредством органични, растителни диети. Но пита ли ви някой за храната ви?

Ако вярвате, че всяко заболяване и разстройство е генетично, никога няма да промените хранителните си навици, а това е „каквото каза лекарят“

Знаете ли, че американските лекари имат по-малко от пет урока по здравословно хранене през осемгодишното им обучение? Освен ако нямате счупена кост или дълбока рана, лекарите не са нищо повече от прехвалени и сертифицирани пласьори на дрога, пробутващи силно пристрастяващи опиуми за болка, изписват психиатрични лекарства, поощряващи затъпяване и самоубийство, както и скъпа, потенциално смъртоносна химиотерапия срещу мутирали клетки.

Чували ли сте за скандала с „гена на рака на гърдата“? Това е шумно рекламирана шашма, която Анджелина Джоли поведе през 2013 г., а след това беше пропагандирана от всяка масмедия, за да послужи на хирургическия бизнес с „профилактичната билатерална мастектомия“1 и индустриалната ракова индустрия, възлизаща на трилиони. Половината от жените, които оцеляват този инвазивен, телесно деформиращ кошмар, дори нямат „онзи ген“, който предполагаемо ги прави „високо рискови“ да развият рак на гърдата. Можете ли да си го представите? Извратената хирургическа индустрия нарича това „профилактично“ лечение на рак, но то е като да си отрежете краката, за да не рискувате ухапване от змия в гората.

Милиони жени си правят генетични тестове, само за да разберат след това, че гените дори не се интерпретират правилно от лекарите, които се държат като „генетични съветници“, но в действителност имат много ограничено разбиране за резултатите от генетичните тестове, което се потвърждава от ново проучване. Тези генетични знахари са истинските мутанти, които поставят грешни диагнози на жените и често им причиняват продължителен стрес, който сам по себе си може да доведе до поява на рак. Луда работа.

Шашмата с „генетичния“ висок холестерол продава опасни, експериментални, лабораторно забъркани статинови препарати

Този най-бързо в света нарастващ клас от предписани лекарства може да причини сериозни мускулни поражения, включително мускулна атрофия, при която се отделят мускулни клетки в кръвоносната система, а това води до бъбречна недостатъчност и евентуална смърт. Но нашите възвеличани пласьори на дрога (лекарите) имат осемгодишен опит в жонглирането с химически рецепти, така че защо да питат какво ядете или защо да ви насочват към промяна на хранителния режим, за да решите проблема си с холестерола?

Производителите на Crestor, Lipitor, Zocor, Mevacor и Pravachol не крият и директно декларират изумителните странични ефекти, като предупреждават хората за възможните усложнения след поглъщане на вещерския бъркоч, опитващ да понижи „лошия“ (LDL) холестерол и да стабилизира „добрия“ (HDL) холестерол. Но лекарите, които продават тази дрога, използват стратегии за сплашване, за да убедят пациентите си, че всички здравословни проблеми са генетически, а това ще рече — унаследени. И понеже били унаследени, химическите препарати били „единствения начин да се контролират“ страданията. Голямата лъжа.

Имате силни мускулни болки и паметта ужасно ви изневерява? Опитайте да запомните това: Докторите по медицина, кажи-речи, не знаят нищо за правилното хранене. Започнете диета с органични растения и ще видите как проблемите с холестерола се изпаряват като плитка локва в Сахара.

Шашмата с „генетичните“ кръвни съсиреци цели да взимате разредители на кръвта до края на съкратения си живот

Кое е първото, което докторите по медицина предупреждават своите пациенти, когато им предписват разредители на кръвта? — „Не яжте зеленчуци“, защото те правят препаратите „по-малко ефективни“. А всъщност зелените зеленчуци буквално решават проблема ви с кръвните съсиреци, както би помогнал и малко ресвератрол (има го в повечето червени вина). Но нали знаете какво дрънкат лекарите за природните лекарства?

Да не би да сте на Варфаринова диета?2 При нея поглъщате експериментален препарат със смъртоносни странични ефекти, но преставате да ядете всички храни, които предотвратяват кръвните съсиреци, сърдечните болести и рак. Внимавайте да не погълнете малко къдраво или брюкселско зеле, спанак, броколи, синап, аспержи и прочие, докато пиете предписаната отрова за плъхове — защото всичкият този витамин К може да ѝ „попречи“ да разреди кръвта ви.

Добре дошли в Америка, където всяка болест е „генетична“. И няма лек за нищо. Има само третиране чрез химически дроги, смъртоносни ваксини, имунно-опустошителна химиотерапия, ненужна хирургия и извънредно скъпи лоши съвети от доктори по медицина.

Автор: С. Д. Уелс

Превод: Иван Стаменов

Източник: Natural News
Бележки:

  1. Отстраняване и на двете гърди, преди да се е появил рак на това място — бел. пр. [^]
  2. Варфарин e популярен антикоагулант, използван главно за профилактика на венозни тромбози и белодробна тромемболия. Метаболизира в черния дроб и има дълъг плазмен полуживот, заради което предразполага към натрупване и развитие на токсични реакции. Препаратът варфарин се използва най-широко в САЩ, докато в България и други части от Европа се предписва аналога му аценокумарол — бел. пр. [^]

Източник/ци: http://www.otizvora.com/2018/09/10110

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!