Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Десислава Атанасова: Парадокс е Нинова да говори за демокрация, нейната партия пращаше хора в лагери

Georg Georgiev:
1. Бойко Борисов - комунист, майор от УБО, и син на полковник от МВР.
2. Цветан Цветанов – комунист, служител в ДС! (Седмо управление). Осиновен от баба си и дядо си – активни борци, за да бъде приет БЕЗ приемен изпит във ВУЗ! Баща му е бил също член на БКП и личен шофьор на Григор Шопов!
3. Цецка Цачева – партийна секретарка на Окръжния народен съвет в Плевен.

БСП е единствената партия, която има толкова милионери, че "дори Гергов не може да ги изброи", посочи депутатът от ГЕРБ

Десислава Атанасова от ГЕРБ заяви, че е парадокс е Корнелия Нинова да говори за демокрация, а демокрацията да ѝ е отнела много, както е казала преди две години. 

В "Денят започва с Георги Любенов" Атанасова каза, че е парадоксално БСП да говори за свобода на словото, а нейната партия да е пращала хората с различно мнение в лагери. 

По време на вчерашния конгрес на партията се чуха много неща, но най-вече патетични речи, които звучаха парадоксално. Парадокс е Нинова да говори за демокрация, за която говореше колко много ни е отнела. Парадокс е да говори за правова държава, а в същото време нейни съпартийци обясняваха как Народният съд е бил необходимост.

Парадокс беше и това приватизаторката да иска забрана на приватизацията. Като цяло вчера имаше доста парадокси, изброи Десислава Атанасова.  

По думите ѝ БСП е единствената партия, която има толкова милионери, че "дори Гергов не може да ги изброи" 

,,Темата "Елена Йончева" не стои на вниманието на ГЕРБ. Елена Йончева е с обвинение от българската прокуратура, а не от ГЕРБ. Говорят за държавност, а хулят държавните институции. Не мога да се съглася с твърденията, че българските институции са поръчкови'', заяви тя.

Относно информацията на Йончева за корупция в правителството Атанасова посочи, че темата се преекспонира. 

,,В България има институции, има държавност, има законодателство, така че ако Йончева разкрие някакви схеми, на кого ще подаде сигнал, щом всички власти в у нас корумпирани? Мисля, че темата се преекпонира, а и все още не знам госпожа Йончева да е подала официален сигнал за някое от нейните твърдения или разследвания'', коментира Атанасова. 

,,В една предизборна кампания се използва всичко, нормално е. Но да се говори за репресии и подобни неща и всички грехове да се приписват на ГЕРБ е несериозно. Ако действително има репресии срещу опозицията, ще може ли БСП да направи своя партийна телевизия? Това вече се превръща в истерия и освен да отврати гражданите от изборния процес, друго няма да направи'', обясни депутатът от ГЕРБ. 

,,Имаме ясна управленска програма, която се изпълнява стриктно. Не смятам, че трябва да има предсрочни парламентарни избори'', заключи Атанасова.

Източник/ци: http://epicenter.bg/article/Desislava-Atanasova--Paradoks-e-Ninova-da-govori-za-demokratsiya--neynata-partiya-prashtashe-hora-v-lageri/173839/2/0

Georg Georgiev:
1. Бойко Борисов - комунист, майор от УБО, и син на полковник от МВР.
2. Цветан Цветанов – комунист, служител в ДС! (Седмо управление). Осиновен от баба си и дядо си – активни борци, за да бъде приет БЕЗ приемен изпит във ВУЗ! Баща му е бил също член на БКП и личен шофьор на Григор Шопов!
3. Цецка Цачева – партийна секретарка на Окръжния народен съвет в Плевен.
4. Николай Младенов – комсомолски секретар , племенник на Петър Младенов , и син на Евтим Младенов - щатен служител на Първо главно управление на ДС - свързочник в различни посолства, като ползва дипломатически статут за прикритие.
5. Сергей Игнатов - син на секретар на ОК на БКП Видин по идеологическите въпроси.
6. Росен Плевнелиев - платен първи секретар на общински комитет на ДКМС в Благоевград .
7. Симеон Дянков – стипендиант на фондация Людмила Живкова !
8. Нона Караджова - дъщеря на завеждащ отдел в ЦК на БКП.
9. Лиляна Павлова - внучка на заместник завеждащ отдел в ЦК на БКП ! Дядо и е бил рамо до рамо с Тодор Живков в партизанският отряд „ Чавдар” !
10. Вежди Рашидов - удостоен лично от Илия Павлов със званието Главен Мултак на РБ,
11. Ивайло Московски - първа щатна работа в Мултигруп.
12. Правосъден министър Диана Ковачева - дъщеря на завеждащ отдел в ЦК на БКП, съпруга на настоящ лидер от БСП...
13. Аню Ангелов – Комунистически генерал ! Член на БКП от време ОНО ; и сега забележете – бил е делегат на комунистическата партия през 1990 година , когато БКП се преименува на БСП ! А тогава комунистите само за една вечер осъмнаха като „Социалисти”

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!