Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Откриха мистериозен купол на Марс, няма как да е природно образувание (ВИДЕО)

Уфологът любител Ерик Джарви преглеждал миналата седмица изображения на Червената планета, взети от американския всъдеход „Опортюнити“, и откри един невероятен детайл на една от тези снимки. Изследователят е убеден, че цензорите на НАСА са направили голяма грешка, без да забележат или забравят да изтрият от снимката истинския купол, извисяващ се над хълма в далечината.

Тайнственият обект изглежда идеално гладък и направен от разумни същества, поразително отличаващ се на фона на пустинния марсиански пейзаж. Авторът на находката не се съмнява, че на повърхността на далечното небесно тяло има нещо, изградено от интелигентни същества. Куполът ясно отразява светлината, т.е. той е направен от стъкло, метал или подобен материал. Но кой е построил това полукълбо там? Джарви основателно вярва, че това може да е дело на представители на извънземна цивилизация, живеещи под повърхността на Марс.

Уфологът обаче също не изключва възможността тайнственият купол да е построен на Червената планета от Америка или Русия, които тайно са овладели космическите полети на дълги разстояния и незабележимо (тайно за широката публика) са започнали колонизацията на Марс. Уфолозите, конспиратолозите и виртуалните археолози постоянно намират различни аномалии в снимките на Червената планета, които не могат да бъдат създадени от марсианската природа. Въпреки това учените от американската национална космическа агенция неизменно твърдят, че очите ни ни мамят, а на четвъртата планета далеч от Слънцето няма нищо необичайно.

Източник/ци: https://vihrogon.bg/%D0%BE%D1%82%D0%BA%D1%80%D0%B8%D1%85%D0%B0-%D0%BC%D0%B8%D1%81%D1%82%D0%B5%D1%80%D0%B8%D0%BE%D0%B7%D0%B5%D0%BD-%D0%BA%D1%83%D0%BF%D0%BE%D0%BB-%D0%BD%D0%B0-%D0%BC%D0%B0%D1%80%D1%81-%D0%BD%D1%8F%D0%BC/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!