Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Помилвам и опрощавам всяка присъда на Йончева, това е саморазправа с честен човек

РАДЕВbig_1254

Каквото и да реши съдът, ще помилвам Елена Йончева. Това е брутална саморазправа с честен човек.

Тези думи очакват да чуят българите от своя президент, ако се стигне до съдебна саморазправа с Йончева. А като се има предвид, че у нас прокуратурата, съда и други институции се ползват като бухалки от властта, подобен развой на събитията не е изключен.

ГЕРБ са в паника и правят всичко възможно да запушат устата не само на Йончева, а на всеки, който е дръзнал да ги критикува.

Съгласно Конституцията, държавният глава има право да помилва и освобождава всеки осъден – дори тези на доживотен затвор

В САЩ например, при подобна ситуация се задейства принципът на “имунитета” и самото дело се прекратява, с цел икономия на средства.

У нас имунитет няма и сега терористите на ГЕРБ в прокуратурата могат да продължат с процеса, само и само за да тормозят Йончева.

“Познавам лично Елена Йончева. Тя е смела жена. По нея са стреляли терористи, взривявали са бомби, докато прави репортажите си. Позор е една страхлива шайка, оградила се с бронирани коли и бодигардове, да я съди. Като направят колкото нея, тогава да хвърлят камък…”

За “пране на пари” Йончева я застрашават над 10 години затвор, но не е ясно дали настоящата власт ще удържи дори 10 месеца, за да може да наложи присъдата.

4udoslav

копирано от: https://4udoslav.writeas.com/pomilvam-i-oproshchavam-vsiaka-pris-da-na-ioncheva-tova-e-samorazprava-s-chesten

Източник/ци: http://onovini.com/2019/01/%D0%BF%D0%BE%D0%BC%D0%B8%D0%BB%D0%B2%D0%B0%D0%BC-%D0%B8-%D0%BE%D0%BF%D1%80%D0%BE%D1%89%D0%B0%D0%B2%D0%B0%D0%BC-%D0%B2%D1%81%D1%8F%D0%BA%D0%B0-%D0%BF%D1%80%D0%B8%D1%81%D1%8A%D0%B4%D0%B0-%D0%BD%D0%B0/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!