Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Цветан Цветанов: ГЕРБ е №1 и ГЕРБ се стреми само към победи! За ГЕРБ няма второ място, играем само за победа с лидерството на Борисов! ГЕРБ е №1...

Нашите опоненти ще представят фалшиви новини, защото нямат нашите успехи, изтъкна той

ГЕРБ е №1 и ГЕРБ се стреми само към победи!

Нашите опоненти ще представят фалшиви новини, защото нямат нашите успехи! За ГЕРБ втори в предизборна надпревара не трябва да чува никого, за ГЕРБ няма второ място.

ГЕРБ е единна и силна, защото имаме признат лидер като премиера Бойко Борисов.

Това заяви в словото си на форума на ГЕРБ в НДК вторият човек в партията Цветан Цветанов. В зала №3 на двореца се провежда национална среща на партия ГЕРБ, в която участва целият актив на партията, депутатите, министрите, кметовете и общинските й съветници. 

С лидерството на премиера Борисов успяхме да достигнем до всички европейски граждани по време на европредседателството, изтъкна зам.-шефът на ГЕРБ. 

Председателят на БСП няма никаква градивност, а само лични нападки и фалшиви новини, каза Цветанов пред активистите, без да спомене нито БСП, нито Нинова поименно. В словото си обаче Цветанов не пропусна да натърти, че има противоречия в основния им опонент.

„Виждате какъв е сблъсъкът между БСП и ПЕС. Има платформа на БСП с различия от ПЕС. Може ли това да бъде послание към европейските граждани?“, обърна се към залата Цветанов. 

„Опонентите ни ще бъдат безкомпромисни в представянето на фалшиви новини, да манипулират обществото. Когато са имали възможност да управляват, не могат да представят видимите резултати, които ГЕРБ представя през последните 10 години“, каза Цветанов. „Много е важно всеки да разбере възможността и отговорността, която носи, във връзка с предстоящите европейски и местни избори“, обърна се той към политическия актив на ГЕРБ. 

Не подценявайте нито един проблем, защото той може да стане национален, няма смисъл да даваме повод за фалшиви новини и за атаки към ГЕРБ, нахъсваше актива на ГЕРБ Цветанов. 

Цветан Цветанов показа картата на България, "посиняла" от победите на партията на местните избори през 2015 г. Според него ГЕРБ може да спечели още повече общини наесен. 

„Имаме реална възможност след местните избори да имаме кметове поне още в 30-40 общини“, заяви той. „ГЕРБ има 1727 общински съветника. Това са хора, които могат да допринесат, за да покажем на хората какво сме направили“, посочи Цветанов. „Убеден съм, че изборите и победата, която ще постигнем на европейските избори, ще ни даде възможност да говорим за местните избори“, каза зам.-председателят на ГЕРБ.

Според Цветанов по време на кампанията ГЕРБ трябва да покаже постиженията си в управлението, защото опонентите им не виждат това, а разпространяват фалшиви новини. 

На 12 февруари във Велико Търново ще стартира платформа за граждански диалог, обяви Цветанов. Искаме да покажем, че това е силата на ГЕРБ - когато работим ръка за ръка, изтъкна той.

След Старата столица, такива форуми ще се проведат и в останалите области. 

„Платформата за граждански диалог ще стартира от 12 февруари, от Аулата на Великотърновския университет. Искаме да покажем, че това е силата на ГЕРБ - когато всички работим заедно, „ръка за ръка“. Трябва да има граждански диалог и за регионална политика. ГЕРБ направи така, че да има свързаност. Какво предлагаха БСП-нима предлагаха магистрали, които изградиха?“, попита Цветанов.

Европа - нашият дом, това ще покажем по време на кампанията, изтъква вторият човек в ГЕРБ. 

"ГЕРБ е най-добрата организационна структура като партиен живот в България. Най-добрата платформа за решаване на проблемите в регионите", изтъкна зам.-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов на Национална предизборна среща на партията. 

На местните избори трябва да покажем сила, идентичност и потенциал, каза зам.-председателят на ГЕРБ. 

Цветанов обясни, че от 1 до 30 юни всяка структура на ГЕРБ, на база указанията, ще трябва да изготви проектолисти за общински съветници. „Тогава трябва да се направи анализ на всяка структура, община и област, какви са резултатите. Когато обсъждаме номинациите да видим каква е ролята на всеки кмет, народен представител“, изтъкна Цветанов. „Можем да бъдем с високо вдигната глава - всичко, което сме направили, сме го направили, водени от обществения интерес“, подчерта той. „Имаме призванието да бъдем част от силна и обединена Европа“, каза Цветан Цветанов. „През май над 500 млн. европейски граждански ще изберат 705 евродепутати, от които 17 са от България“, посочи зам.-председателят на ГЕРБ. „ГЕРБ има своята идентичност, част от най-голямото европейско семейство“, каза още той.

Източник/ци: http://epicenter.bg/article/Tsvetan-Tsvetanov-/173328/2/0

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!