Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Георги Марков: В евролистите ни да не влизат депутати, гласували отново за Истанбулската конвенция!

Горките евродепутати, които приеха тази цинична резолюция, те не са разбрали, че ние погребахме ИК

Европарламентът носи огромна отговорност за преселението на народите, което се извърши и което доведе до невинни жертви на християни, включително и на малолетни, което раздели Европа

Коментар на депутата и бивш конституционен съдия ГЕОРГИ МАРКОВ по повод последната резолюция на Европарламента, която призовава „държавите членки, които все още не са ратифицирали Истанбулската конвенция, да направят това незабавно"  

"Чакам с огромно нетърпение да свърши мандата на този европарламент, в което лобито на Сорос от 226 депутата (кои са те, може да се види в декларацията на Унгарския парламент) докара тази толкова престижна и важна европейска институция до положението да стане за смях! 

Как е възможно в края на мандата си този Европарламент да излиза с резолюция, в която с безпрецедентно назидателен тон заявява, че страните, които не са приели Инстанбулската конвенция трябва да го направят НЕЗАБАВНО! 

Те, горките, въпреки високите заплати, които им плащаме, защото и от нашия джоб им плащаме, не са разбрали и не са чули, че в България има Конституционен съд, който се произнася по въпроса. 

Българският Конституционен съд с квалифицирано мнозинство от 2/3 обяви Истанбулската конвенция за противоконституционна, което изключва приемането ѝ от правителството и ратифицирането ѝ от парламента, когато и да било. Тя е починала за България и кремирана от българския Конституционен съд. 

А тези наши депутати, които са гласували за тази резолюция, въпреки решението на нашия Конституционен съд, не би трябвало да влизат отново в евролистите.

Не мога да се бъркам в партийните дела на никоя партия, включително и на ГЕРБ, защото съм човек, депутат от гражданската квота, посочен от Борисов, не съм кадровик и партиен функционер, но аз считам, че в листите на нито една партия не следва да бъде депутат, който е гласувал това безумие и тази цинична резолюция. 

Решението на българския Конституционен съд означава, че България чрез компетентния си орган, се е позовала на своята конституционна идентичност – чл. IV от Лисабонския договор. 

На всичко отгоре, тези безобразници са написали, че трябва да водим битка срещу ислямофобията в Европа – това е цинизъм и се надявам, колкото се може повече от тези евродепутати да не попаднат в следващия европарламент. Това е цинизъм на фона на кланетата, които се извършиха в Европа, а последното от тях стана преди няколко дни във Виена, когато етиопски готвач, заради това, че сестра му му е направила забележка, че се занимава с наркотици, я гони до дупка с нож и я закла пред хиляди, сред които и деца, на гарата във Виена. Е, след това нещо какво да имаме – не ислямофобия, а ислямофилия? Да си спомним премазаните християни в Берлин, да си спомним безобразно закланата след блудстване Мия от афганеца Абдул, да си спомним Кьолн, където малтретираха въпреки Истанбулската конвенция хиляди европейки и германки, да си спомним Франция, където вътрешният министър хвърли оставка, защото „миграцията на ножа” е взела връх и защото според него Франция вече се състои от две нации – френска и ислямска.

Отново в резолюция на Европарламента ни занимават с гей браковете. Това са им проблемите на евродепутатите. Слава Богу, те си отиват. 

Надявам се, в новия европарламент да влязат формации като „Алтернатива за Германия”, като партията „Вокс” в Испания, като Партията на свободата в Австрия, Партията на свободата в Холандия, „Шведски демократи” в Швеция, да влезе мощно партията на г-н Качински в Полша, да влезе „Северната лига” на г-н Салвини в Италия, да влезе „Италианско братство” на чаровната Джорджия Мелони в Италия, надявам се на голяма победа на г-жа Люпен във Франция. Надявам се, в следващия европарламент да влезе радикално крило, което да формира минимум 1/3 от парламента, за да може да блокира евентуални лудости, на които сме свидетели сега. 

Европарламентът носи огромна отговорност за преселението на народите, което се извърши и което доведе до невинни жертви на християни, включително и на малолетни, което раздели Европа. Защото Европарламентът можеше да спре тези безумия. Но той, начело с Мартин Шулц, пригласяше на германските социалдемократи, които пък пригласяха на Ангела Меркел, на френските социалисти и т.н. 

Завършваме тази европейска сага с един много слаб председател на ЕП, което е и една от причините Англия да си отиде от ЕС.

Защото няма как англичаните да бъдат командвани от Франция и Германия, в това число и в избора на председател на Еврокомисия.

Не може да си позволиш, когато Англия е в ЕС, да избираш председател на ЕК, срещу когото тя отявлено се обяви. Да си спомним гласуването: 26 на 2 - Камерън и Орбан срещу Юнкер, за когото те казаха и излязоха прави, че е човек от миналото. 

Искам да поздравя българското правителство, българската опозиция в лицето на БСП, да поздравя патриотите за това, че България постигна консенсус приблизително с ¾ от парламента, че ние сме между тези десет страни, които не приеха Пакта на ООН за миграцията, тоест отказахме да приемем, че съществува несъществуващото право на миграция, първо, и второ, не се съгласихме с мотото на пакта на ООН, че миграцията е източник на благоденствие в Европа, а е източник на кланета, включително и на малолетни и на промяна на християнския облик на Европа.

Източник/ци: http://epicenter.bg/article/Georgi-Markov--Gorkite-evrodeputati--ne-sa-razbrali--che-nie-pogrebahme-Istanbulskata-konventsiya/173210/2/0

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!