Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Кметът на Войводино: „Призовавам да спрете протестите!“

командоси-войводиново

Кметът на Войводино призовава протестите да се прекратят.
 

Във Войводиново се разиграва нещо като цирк – събориха незаконните постройки и кметството съхранява багажа на циганите, останали на улицата.

Междувременно, собствениците на незаконни постройки са настанени при роднини и приятели, а някои и в общински жилища в съседни населени места.

Днес бе седми ден, в който жители на селото излязоха на протест в центъра, за да излеят гнева си и да принудят властите да предприемат мерки.

Хората настояват за премахването на всички останали незаконни постройки от ромската махала.

Наложи се кметът Димитър Тасев да призове жителите да прекратят протестите, докато текат сроковете за събаряне на постройките.

По този начин, по думите му, ще се съкрати огромен разход, който сега се влага за охрана на демонстрациите и ромската махала.

Той предложи освободеният терен от нелегалните постройки да бъде озеленен и превърнат в парк.

Дано това не се окаже снизходително предложение с цел да замаже очите на хората за момента и те да млъкнат, коментират недоволни.

Аларма нюз

Източник/ци: http://onovini.com/2019/01/%D0%BA%D0%BC%D0%B5%D1%82%D1%8A%D1%82-%D0%BD%D0%B0-%D0%B2%D0%BE%D0%B9%D0%B2%D0%BE%D0%B4%D0%B8%D0%BD%D0%BE-%D0%BF%D1%80%D0%B8%D0%B7%D0%BE%D0%B2%D0%B0%D0%B2%D0%B0%D0%BC-%D0%B4%D0%B0-%D1%81/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!