Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Съпругата на пребития командос: Продължили са да го ритат в главата, когато вече е бил в безсъзнание

Имаме две момиченца, които очакват баща им да се върне. Това сподели съпругата на пребития във Войводиново командос Валентин Димов.  Атанаска Димова разказа пред репортери на сутрешния блок на Нова тв, че той е изключително скромен и е притеснен от целия шум, който се вдигна. "Днес му предстои операция, надявам се да мине като по учебник", обясни жената.

Малко сме говорили с него за нападението, реално аз си навързвам пъзела от разказите на свидетели, каза тя.

Той е бил напсуван, бил е предизвикан. Съпругът ми не е агресивен. Потресена съм, съпругът ми има удари само в главата, така че да не стане повече. Продължили са да го ритат в главата, когато вече е бил в безсъзнание.  Искам нападателите да не останат безнаказани, искам справедливост, посочи още тя.

Надявам се, че няма да има повече такъв случай, това да е последният. Той е бил в безсъзнание и те са продължавали да го ритат, каза жената. 

Роднините на командоса казаха пред Би Ти Ви, че той е малко по-добре и му предстои операция.  Според роднините Димов не е очаквал с такава жестокост и агресивност да бъде нападнат. Той има три мисии в чужбина. Ударите са били само с ритници в главата, каза майката на командоса.

Източник/ци: https://www.faktor.bg/bg/articles/saprugata-na-prebitiya-komandos-prodalzhili-sa-da-go-ritat-v-glavata-kogato-veche-e-bil-v-bezsaznanie

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!