Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Румяна Чаналова: Живеем в невъзможна държава – антисоциална, антибългарска, управлявана от неграмотни, необразовани и безскрупулни същества

Ходим по огън и газим ледена вода дълги години.

Не само на Богоявление, а всеки ден.

В една невъзможна държава – антисоциална, антибългарска, управлявана от неграмотни, необразовани и безскрупулни същества.

Нищо не се случва. Търпим. Още колко – до смъртта си?

Мразим и отричаме. Гневът ни изпепелява. Търпим.

Чакаме – разбиране, месия, решение отвън /както винаги/.

Д О    К О Г А?

Времето изтича. Те ще продължат да се възпроизвеждат. Отдавна са задействали замислите си – подготвили са хора и партийки ,чрез които невидимо ще управляват. Плащат. Преминали са в режим на снишаване, докато довършат плановете си. Ще хвърлят всички усилия и ще използуват всякакви престъпни прийоми в идващите избори.

Трябва всяка тяхна стъпка да бъде контролирана! Ние сме силата! Нашето безразличие и невежество са техни помощници. Не е достатъчно само да гласуваме. Важното е да не допуснем подмяната на изборни резултати!

Важно е да проумеем, че основната им цел е да останат в парламента и да не допуснем това да се случи. Следващите години ще са трудни, много трудни. От руините трябва да се изградят основите на българската държавност. Това е огромна отговорност и успехите ще идват бавно и мъчително. Тогава е времето за пословичното българско търпение.

Сега е война и време за голямата битка.

Румяна Ченалова, Фейсбук

Източник/ци: https://svobodnoslovo.eu/%D1%85%D0%BE%D0%B4%D0%B8%D0%BC-%D0%BF%D0%BE-%D0%BE%D0%B3%D1%8A%D0%BD-%D0%B8-%D0%B3%D0%B0%D0%B7%D0%B8%D0%BC-%D0%BB%D0%B5%D0%B4%D0%B5%D0%BD%D0%B0-%D0%B2%D0%BE%D0%B4%D0%B0-%D0%B4%D1%8A%D0%BB%D0%B3%D0%B8/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!