Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Лидерът на БОЕЦ: Новогодишните ЛЪЖИ на Б...!

ПЪРВА ЛЪЖА – „Реализирахме рекордни приходи“.
Пеевски, Борисов, Златев, Домусчиев, Гергов, Минев, собствениците на ДжиПиГруп, ТРЕЙС и още неколцина реализираха огромни приходи. За народа остана да плаща сметката – рекорден външен дълг, инфлация, която изяжда миниатюрният ръст на доходите и увеличение на цените на тока, водата, данъци, застраховки и налози. България продължава да е най-бедната и корумпирана държава в Европа. И да дълбае дъното.

ВТОРА ЛЪЖА – „Особено внимание отделяме на хората в неравностойно положение“!
ДОЛНА ЛЪЖА! Половин година се гавриха с Майките и децата им с увреждания! Подиграваха ги, обиждаха ги, лъгаха ги, сам Буда пожела да му се махат от главата! Това ли е „особеното внимание“? Управляват ни бездушни изроди, за които важни са единствено парите и властта, която им осигурява безнаказаност за престъпленията!

ТРЕТА ЛЪЖА – „Осигурихме огромен бюджет за здравеопазване“!
Това са пари за крадене и източване, а не за болните! През тази година десетки болни умряха, защото ПАРИ НЯМА и държавата ги уби, като не им осигури лечение! За чакащите белодробна трансплантация забравихте ли? За бъбречно болните във Видин забравихте ли? За болниците във Враца, Ловеч, Плевен, Видин и тн. забравихте ли? Тези хора не починаха по божията воля, тях мафията на Буда ги уби!

ЧЕТВЪРТА ЛЪЖА – „Европа ни похвали за съдебната реформа и постиженията в съдебната система“!
КОИ ПОСТИЖЕНИЯ? Нито един внесен обвинителен акт за корупция по високите етажи на властта! За осъдени дори не говорим! Но за ДДСгейт и разкритите от БОЕЦ 16 МИЛИАРДА източено ДДС трябва да говорим! За ДжиПиГейт и разследването на Биволъ, разкриващо най-мащабната корупционна схема в новата ни история, в която са замесени частни компании близки до властта и държавни чиновници и институции на всички нива! За Кръстника на Горанов и безплатните апартамент и вила, разкрити от Фрогнюз и биволите, Европа похвали ли ни? А за депутатите от ГЕРБ дето бяха уличени в източване на ДДС и данъчни измами? А за оня със суджуците? А за „студеният резерв на Доган“ , похвалиха ли ни? А за 43-те милиона подарени на Гергов? А за милиардите, дето Буда подари предколедно на Пеевски за строежа на магистралата? А за задържането на журналиста от Биволъ Димитър Стоянов и румънският му колега Атила Биро, похвалиха ли ни? А за убийството на журналистката Виктория Маринова, и за това ли ни похвалиха? А за ареста на Иванчева и Петрова похвалиха ли ни? А за мракобесните закони, дето превръщат управлението в диктатура на мафията, ченгетата и мутрите, похвалиха ли ни?

ПЕТА ЛЪЖА – „Ще отстраня всички в администрацията, чиито имена излизат в документите за ДжиПиГейт и отстранявам компанията от участие в обществени поръчки“
Това сме го чували и друг път! Да сте чули някой чиновник да е отстранен? И ДжиПиГруп продължава и до днес да лапа милиони от държавни поръчки, грабежа си върви с пълна сила!
Мога да изредя още десетки лъжи. Опитах, но не можах да открия дори една истина изречена от Буда, или поне една дума на която да е устоял. Припомнете си само как искаше Теменужка Петкова да подава оставка заради Гинка и държавата да участва в сделката! После традиционно се отметка, каза, че държавата няма място в частна сделка, а Теменужка се оказа не толкова зависима и корумпирана. Само малко.

Управляват ни най-наглите лъжци, крадци и боклуци, които историята ни познава! Мафия, превзела цялата държава. А с мафията чрез избори, референдуми и манифестации никой не се е преборил. Изриване е нужно и бой до дупка. Гражданите на площадите с ясни и точни искания и готовност да ги отстояват до край!

Лидерът на БОЕЦ Георги Борисов Георгиев, Фейсбук


#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

БОЕЦ

Източник/ци: http://www.informiran.net/%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%BE%D0%B3%D0%BE%D0%B4%D0%B8%D1%88%D0%BD%D0%B8%D1%82%D0%B5-%D0%BB%D1%8A%D0%B6%D0%B8-%D0%BD%D0%B0-%D0%B1%D1%83%D0%B4%D0%B0/

https://svobodnoslovo.eu/%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%BE%D0%B3%D0%BE%D0%B4%D0%B8%D1%88%D0%BD%D0%B8%D1%82%D0%B5-%D0%BB%D1%8A%D0%B6%D0%B8-%D0%BD%D0%B0-%D0%B1%D1%83%D0%B4%D0%B0/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!