Следвайте "Буднаера" в Телеграм

ПОТРЕСАВАЩО! Фирмата, усвоила парите за рухналите винетки, е същата като и в Търговския регистър

Бойко Борисов

Системата за електронни винетки се срина, въпреки огромните пари, които се вкараха в разработката и.

Заради това бе обявен гратисен период до 15 януари, в която ще се пътува без винетка.

Това лековато решение обаче означава загуба на около 16 милиона лева. Защото общият приход от винетки за година е около 380 милиона, след като половин месец ще е безплатно, губим 16 милиона.

За тази пари пряка отговорност този Бойко Борисов и престъпното му правителство. Това е чиста загуба за държавата, при това в “особено големи размери”. И е лесно доказуема.

Т.е. Бойко и Шайката му са за прокурор.

Съвсем отделно, самата система за електронни винетки струва 50 милиона лева. Които очевидно са присвоени от Бойко Борисов и приближените му, срещу нулева услуга.

Официалното обяснение е, че “имало много опити за измами”. Но ако една система не може да се справи с опити за измами, то тя не е качествена и вина за това носи отново правителството.

Разбира се, за никакви измами не става дума. Просто се търси да се обвинят някакви външни фактори за поредни резил на Бойковизма.

Системата е рухнала, точно както рухна глупашката система на Търговския регистър, управлявана от същото некомпетентно правителство.

И както не може да рухне електронното правителство, просто защото изобщо не може да тръгне с тези глупаци от ГЕРБ, които само усвояват парите и ги превръщат после в лимузини и вили в Испания.

Апропо, наши източници твърдят, че фирмата, изпълнила проекта за рухналите винетки, е същата, която се е занимавала и с Търговския регистър…

Изобщо – чопни, лапни, гербер бъди…

4udoslav

копирано от: https://4udoslav.writeas.com/firmata-usvoila-parite-za-rukhnalite-vinetki-e-s-shchata-kato-i-v-t-rgovskiia

Източник/ци: http://www.informiran.net/%D0%BF%D0%BE%D1%82%D1%80%D0%B5%D1%81%D0%B0%D0%B2%D0%B0%D1%89%D0%BE-%D1%84%D0%B8%D1%80%D0%BC%D0%B0%D1%82%D0%B0-%D1%83%D1%81%D0%B2%D0%BE%D0%B8%D0%BB%D0%B0-%D0%BF%D0%B0%D1%80%D0%B8%D1%82%D0%B5-%D0%B7/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!