Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Л. Кольовски: Наплювателите не могат да преглътнат, че Радев каза това, което искаше да каже и не излъга

Трети ден не стихват яростните и злостни нападки към президента Радев, предизвикани от краткото му телевизионно обръщение минути преди настъпването на Нова година.

След разните прочути баничарки, представени от Мадам В., други разни социолози с излъчване на погребални агенти, наподобяващи мършоядни птици, днес в хора се включила и някоя си Коларова, продукт на социалистическата наука, която подобно на колежката си проф. Христова направо се задавя в злобата си.

Пиарът на Сергей Станишев пък заплаши, че ще лиши човечеството от некъпания си талант и ще се обеси.

Не мога да изброя всичките тълкуватели на президентското слово, но забелязвам, че и тия, които посочих, окончателно са се разделили с нормалното мислене, ако изобщо някога са имали привилегията да бъдат нормални.

Ругаят президента, а не обелват и дума за виртуалното обръщение на премиера, пълно с измами, лъжи и инсинуации за някакво измислено и фалшиво благоденствие, което бръмчи неуморно в черепната му кутия.

Наплевателите на президента нагло ровят в думите му и търсят скрит и несъществуващ смисъл и не могат да преглътнат, че Радев каза това, което искаше да каже и не излъга.

Колкото и да се ровят в думите му, злостните критици няма да намерят и една нотка на омраза, лъжа и измама – нещо, което не може да се каже за празнословието и лъжите на премиера.

Очевидно Коларова и компания все още не могат да проумеят кои и с колко гласа избраха президента Радев и в траура си по Плевнелиев губят връзка с мозъците си, доколкото ги имат, и продължават да са слепи и глухи за истината.

Бих посъветвал тая компания да се качи на най-високия връх на Скалистите планини и оттам да излеят злобната си енергия с викове „ойларипи“.

Любо Кольовски, фейсбук

Източник/ци: http://onovini.com/2019/01/%D0%BB-%D0%BA%D0%BE%D0%BB%D1%8C%D0%BE%D0%B2%D1%81%D0%BA%D0%B8-%D0%BD%D0%B0%D0%BF%D0%BB%D1%8E%D0%B2%D0%B0%D1%82%D0%B5%D0%BB%D0%B8%D1%82%D0%B5-%D0%BD%D0%B5-%D0%BC%D0%BE%D0%B3%D0%B0%D1%82-%D0%B4%D0%B0/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!