Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Цветанов: Радев е вреден за България!

Президентът Румен Радев през цялата година се държеше като ментор.

Той пръв атакуваше дейността на управляващите. След това ние трябваше да взимаме отношение, защото той се държеше не като държавен глава, а като президент на БСП.

Това каза председателят на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов в предаването „Темите“ по ТВ Европа. По думите му, Румен Радев е влизал в обществения дебат като политически лидер. „Смятам, че това е недопустимо и ако направим съпоставка на всеки следващ президент, който трябва да бъде избиран в страната и всеки президент, който е избиран до настоящият момент, историята ще е тази, която ще каже кой е бил прав и кой е бил крив.

Президентът Радев вече прави две години, от неговото реално участие в политиката, нито веднъж не е посетил парламента“, отбеляза Цветанов. В края на предишния парламент той се обърна към народните представители с думите: „Остава ви много малко“. „Оказва се, че не остава много малко, защото България е парламентарна република и парламент ще има и сега, и след него, и след нас“, удари се в гърдите Цецко.

В момента ГЕРБ не се занимава с проблемите на страната, а с президента.

Ежедневно, ежечасно се опитва да внуши на българите, че той е вреден за политиката, че е внедрен агент на БСП във властта и работи против „огромните постижения“ на правителството. Че не върши нищо друго, освен да се противопоставя на кохортата, която ни управлява.

Войната продължи цяла година, а сега се възобновява. Особено след Новогодишното приветствие на президента.

Там той повтори, че живеем в бедна и корумпирана държава, изтъкана от скандали на гърба на народа.

И от самия народ зависи дали ще продължи да тъне в блатото и да се опълчи на тези, които са го докарали до този хал.

Б.р. А да се опълчи, означава да свали ГЕРБ.

Познайте от първия път какъв отговор и каква атака ще настъпят сега!

А ние пак ли ще мълчим?

Автор Станислава Славова, istinata.net

Източник/ци: http://www.informiran.net/%D1%86%D0%B5%D1%86%D0%BE-%D0%BD%D0%B0%D0%B3%D0%BB%D0%B5%D1%86%D0%B0-%D1%80%D0%B0%D0%B4%D0%B5%D0%B2-%D0%B5-%D0%B2%D1%80%D0%B5%D0%B4%D0%B5%D0%BD-%D0%B7%D0%B0-%D0%B1%D1%8A%D0%BB%D0%B3%D0%B0%D1%80%D0%B8/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!