Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Костадин Костадинов: Един ден цялата русофобска паплач ще отговаря пред съда за престъпленията си

Image may contain: 1 person, sitting and indoor

"Един ден цялата русофобска паплач ще отговаря пред съда за престъпленията си срещу България и българите. Ние от "Възраждане" ще се погрижим за това." Това написа в профила си във Фейсбук лидерът на партия "Възраждане" Костадин Костадинов. Поводът за изявлението му е вчерашното му участие в предаването "Плюс минус" по Нова тв заедно с бившия дипломат Стефан Тафров. 

Спорът между двамата беше относно решението на руското посолство у нас да публикува на своята страница мнението на Костадинов, че "по-големи олигофрени и малоумници от платените жълтопаветни русофоби няма". 

Ето целия текст на съобщението на Костадин Костадинов: 

Вчера в ефира на Нова ТВ имах близки срещи с хора от третия вид. Не, не близки срещи от третия вид, а близки срещи с хора от третия вид - от онези, за които е написана Истанбулската конвенция. 

Човекът беше само един, но като представителна извадка на родната платена грантаджийско-еничарска русофобска дружинка напълно, и за пореден път, затвърди мнението на 97,04% от българите за нея. 

България няма и никога не е имала по-големи национални врагове от тези, които за последните почти 30 години прогониха или убиха близо 2 млн души от нашия народ, превърнаха ни в страна от Третия свят и деградираха някога силната ни и мощна държава до долнопробна американска колония. 

Затова един ден цялата русофобска паплач ще отговаря пред съда за престъпленията си срещу България и българите. Ние от Възраждане ще се погрижим за това. 

Ще почнем от най-видните грантояди и отцеругатели и ще стигнем до последния интернет-трол, продаващ Родината си за 2 долара на час. Гарантирам, че никого няма да пропуснем. 


Източник/ци: http://epicenter.bg/article/Kostadin-Kostadinov--Edin-den-tsyalata-rusofobska-paplach-shte-otgovarya-pred-sada-za-prestapleniyata-si-/171736/2/48

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!