Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Една хубавица остави без дъх хиляди на концерта на Веселин Маринов (снимки/видео)

Новини

Кадри: bTV

Вчера по bTV беше излъчен коледния концерт на Веселин Маринов в Зала 1 на НДК. Естрадният певец изпя много песни за големия християнски празник.

Както Блиц писа между едно от изпълненията легендата се сети за баща му, който почина тази година и каза много силни думи през сълзи, като много от зрителите също се разплакаха.

Няколко песни след този тъжен момент се случи нещо много трогателно. Изведнъж на сцената се появи дъщерята на Маринов – Йоана. „А, ти от къде излезе“, попита изненаданият татко.

Красавицата направи подарък за баща си и в нещо като стих описа какво означава за нея той. По време на силните думи на младата дама бате Веско отново не издържа и сълзите по очите му не можеха да се скрият.

„Малко е дребен шрифтът, а той вече не вижда много добре“, пошегува се Йоана, след което започна:

„За мъжа, който ми показа, че съществува обич без заеми и без везни. На човека, който ме научи, че истинският подарък се крие не в кутията под опаковката, а в емоцията от споделената изненада. За приятеля, който наравно с мен се радваше на първите снежинки и оставяше първите стъпки в снега. На твореца, който ме дарява с вдъхновение и любов към българската музика. На бащата, който ми подари детство като бяла приказка и превръща всяка Коледа в сбъднат коледен сън. На неостаряващия герой, който всяко момиче заслужава да има в своя живот. За първия в сърцето ми. Желая ти приказна Коледа.

Вижте концерта във видеото, а трогателният миг започва в 39-та минута:

Източник/ци: https://vihrogon.bg/%D0%B5%D0%B4%D0%BD%D0%B0-%D1%85%D1%83%D0%B1%D0%B0%D0%B2%D0%B8%D1%86%D0%B0-%D0%BE%D1%81%D1%82%D0%B0%D0%B2%D0%B8-%D0%B1%D0%B5%D0%B7-%D0%B4%D1%8A%D1%85-%D1%85%D0%B8%D0%BB%D1%8F%D0%B4%D0%B8-%D0%BD%D0%B0/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!