Елена Гунчева: И 100 лева са ви много!

rr

Възмутени от ниските коледни бонуси от по 100 лева, полицаи се възмущават силно по медиите. Хайде, скъпи пазители на обществото, да ви припомня няколко неща само от тази година:
– колко пъти ви биха по гетата, защото не ви стиска да вдигнете ръка срещу недосегаемите и пазите електората на властта?
– колко пъти охранявахте властта срещу народа на България? Колко пъти пазехте майките на деца с увреждания и ги заплашвахте със санкции?
– колко пъти пазехте властта от протестите и съставяхте актове на хората, които излязоха да протестират заради мизерният живот и престъпното управление?
– колко престъпления разкрихте? На колко хора помогнахте?
– колко хора – българи убиха посред бял ден, включително журналистката Виктория Маринова, а вие нищо не видяхте?
– колко пъти прикривахте удобните на властта и притискахте неудобните?
– колко пъти разкарвахте с белезници на ръцете и пранги на краката крехката Иванчева, без дори да се засрамите?


– колко пъти върнахте хора да не подават жалби, за да отчитате по-висока разкриваемост?
– колко телефонни измамници разкрихте и как събрахте доказателства срещу тях?
– колко полицаи тази година бяха хванати с подкупи, в трафик на хора, на наркотици, прикриващи автокражби, битови кражби, фалшиви документи?
– колко време ви трябваше да установите, че от години българското гражданство се продава?
– колко убийства станаха в България, докато вас ви нямаше там, където ви беше мястото?

И много, много други въпроси. Като отчитам, че има честни, почтени и кадърни полицаи, които са гордост за професията си, отчитам и тези, чиято цел е да обслужват престъпността и да пазят мафията, която е на власт!

Ние, българите, ви виждаме само когато протестирате за заплатите си и когато охранявате властта. Когато имаме нужда от вас, вас ви няма….

Затова не ревете за бонуси, няма да ви разберем…..Защото ние се чувстваме беззащитни, живеещи в джунгла, в която трябва да се пазим сами, където престъпленията са неразкривани и безнаказани. Където те съдят, че си се защитил, а престъпниците имат права….

Елена Гунчева

Източник: http://onovini.com/2018/12/%D0%B8-100-%D0%BB%D0%B5%D0%B2%D0%B0-%D1%81%D0%B0-%D0%B2%D0%B8-%D0%BC%D0%BD%D0%BE%D0%B3%D0%BE/

http://onovini.com/2018/12/%D0%B8-100-%D0%BB%D0%B5%D0%B2%D0%B0-%D1%81%D0%B0-%D0%B2%D0%B8-%D0%BC%D0%BD%D0%BE%D0%B3%D0%BE/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!