Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Кое не ви беше ясно, българи?

Снимка на Елена Цонева Гунчева.

Вгледайте се внимателно в снимката на Боку-Слънцето. Тя е от началото на кариерата му. Преди да управлява държавата. Вие сте виждали тази снимка, както и други снимки на изживяващия се като мафиот посредствен охранител.
Видяхте …..и го избрахте! Очаровани от хулиганският му „народен“ вид. От това, че единствените силни в онези години бяха мафиотите. Заслепени от мачовските изпълнения, без да видите страхливата същност на мижитурка-психопат.

Мъжете искахте да сте като него, а жените – да са с него. Без да осъзнавате пошлостта, посредствеността и наглостта, излъчвани от „народния“ ви избранник.

Извинете, но човек, който е на обществена позиция и се занимава с политика, и който може да си позволи да се развява по анцуг и развлечени тениски или по-лошо – с черен кожен шлифер, по презумпция не става за държавник. След като не може да ръководиш удачно собствения си стил и вкус, къде си тръгнал да ръководиш държавата. Политиката не е място за цървули, които на гърба на народа да се учат. Няма да се научат.

Този урок го научихме ние. Човек е такъв, какъвто изглежда. Изглеждаш като селска мутра – управляваш като такъв. Изненади няма!

Затова и другите около него са такива. Той просто не се впечатлява от селянията и простащината. Няма капацитетът да ги отличи.

Но въпросът ми е…..НИЕ КЪДЕ ГЛЕДАХМЕ?

Елена Гунчева

Източник: https://svobodnoslovo.eu/%D0%BA%D0%BE%D0%B5-%D0%BD%D0%B5-%D0%B2%D0%B8-%D0%B1%D0%B5%D1%88%D0%B5-%D1%8F%D1%81%D0%BD%D0%BE-%D0%B1%D1%8A%D0%BB%D0%B3%D0%B0%D1%80%D0%B8/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!