Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Елена Гунчева: Жална ви майка, когато ви докопаме!

Прекалихте с гаврите! Нищо ценно и свято не пожалихте. Развалихте всичко, до което се допряхте и унищожихте всичко, което не разбирахте или ви пречеше. От горе-долу работеща държава ни върнахте в началото на миналия век! Вместо наши представители, се превърнахте в наши палачи!

Ако трябва да опиша само с една дума вашето управление, то тя е: НЕКАДЪРНОСТ!

Тотална некадърност на всички нива. И Великата  Южна Българска Ограда е само един от примерите за наглите кражби, безхаберие и безродие на управляващите политици! Направиха българската граница за смях и на африканците. Милиони, хвърлени за няколко реда тел /същото като Великата Северна Попикана Ограда/. Които дори овца не могат да спрат, камо ли отчаяни бежанци.

Единственото, което ни опазва, че не са чак толкова отчаяни, че да влезят в България. Отдавна се разчу какво е състоянието на Територията и дори бягащите от войни и глад не смеят да пристъпят в цъфтящата според ГЕРБ земя.

Не се накрадохте, не се наядохте, не се спряхте с поразиите. Тоталните некадърници, сложени на всички нива на управлението, съсипаха всичко, започвайки от администрацията и армията и стигайки до хората. Вече нямаме икономика, нямаме здравеопазване, нямаме образование, нямаме ред и сигурност, нямаме инфраструктура, нямаме доходи, нямаме живот!

И всичко това, за да може една шепа алчни и продажни некадърници да окрадат всичко и да си осигурят благоденствието на поколения напред. И нагло да ни заявяват, че са спестили от заплати милиони, когато народът им е затънал в кредити и заеми, въпреки, че работи. Нахилени да ни обясняват, че кръстници са им дарили огромни апартаменти ей така, заради уплах от земетресение. Да усвояват за лични цели голяма част от държавния бюджет или за безсмислени и скъпи първенюшки изпълнения.

Как се не наядохте? Цветанов с дарените седем апартамента, Горанов с дарения огромен апартамент от кръстника и спестени 345 000 лева от заплата, Лилиту – министър на министерството на водопад вече една година, някакви къщи в Барселона, някакви суджуци – има ли поне едно нещо около управляващата сган, което да е почтено и в ползу народу /а не в ползу роду на полиците/?

Но знаете ли, правосъдие винаги има. Властта ви се клати сериозно. Хората вече не ви искат. Хората ви искат само в затвора. По-разумните. По-неразумните ви искат пред стената. Защото за предателите на България прошка няма.

И когато загубите властта, ние ще ви чакаме! И правосъдие ще има!

Елена Гунчева

Източник: https://svobodnoslovo.eu/%D0%B6%D0%B0%D0%BB%D0%BD%D0%B0-%D0%B2%D0%B8-%D0%BC%D0%B0%D0%B9%D0%BA%D0%B0-%D0%BA%D0%BE%D0%B3%D0%B0%D1%82%D0%BE-%D0%B2%D0%B8-%D0%B4%D0%BE%D0%BA%D0%BE%D0%BF%D0%B0%D0%BC%D0%B5/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!