Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Как трима австралийци направиха западния научен свят за смях

Ирини Зикидис

През октомври тази година западният научен свят преживя тежък инфаркт на миокарда, от който едва ли ще се съвземе следващите петдесет години.

Цяла плеяда медии, фондации и учени станаха за смях и позорът още дълго ще е техен спътник.

Какво се случи?

Трима австралийци започват да пишат "научни статии", които са тотална подигравка с науката, но пък се вписват изцяло в съвременния либерален политкоректен "научен" дискурс.

Целта им е да оголят мащабите на масовата пропагандна шизофрения, която е обхванала модерния либерален академичен западен свят, който вече робува не на науката, а на политкоректността. И успяват.

Оказва се, че в днешно време можеш да спечелиш солидно финансиране и да се радваш на славата на сериозен учен, ако експлоатираш теми като супермасизма на белия хетеро мъж, виктимизацията на жената, джендър и айдентити стъдис, и сексуалността при всички 72 пола.

Някои от нещата, които са публикували с огромен успех:

1. Пренаписали са "Майн Кампф" на Хитлер, като са добавили щедри порции толерантност и мултикултурализъм;

2. "Доказали са", че когато един мъж се самозадоволява, той може да бъде обвинен в "изнасилване" на жената, за която си мисли, и тя е негова жертва;

3. "Доказали са", че мъжкият пенис е виновен за глобалното затопляне.

Повече от половината им тези са били приети с овации.

Този експеримент може да изглежда смешен и дори забавен, но болезненият извод, който можем да направим е, че съвременната наука все повече се превръща в заложник и проводник на абсолютно психотичната идеология, налагана от модерните прогресисти.

И тъй като в конкретния случай става дума само за бегло надникване в съвременния академичен свят, дори не смея да предположа какви са истинските мащаби на тази лудост, която унищожава рационалната наука и я замества с лицемерни и фалшифицирани "научни послания“.

Забавлявайте се с видеата, в които тримата австралийци, задушавайки се от смях, разказват какви глупости са писали и възторгът, с който са били приети в научните среди.

И не забравяйте.

ЛИБЕРАЛИЗМЪТ Е РАК.

https://areomagazine.com/…/academic-grievance-studies-and…/…

Ирини Зикидис, Фейсбук

Източник: https://www.facebook.com/profile.php?id=100011440663363&__tn__=%2CdC-R-R&eid=ARDg_qth2CGy44bLACeJmZUPhxelCxjtD3ga3FOTCxEN8V1D1M-cSVqSm3ZFlsqKXpvK7nv01FmeR4OF&hc_ref=ARRVrNvySIDBxAS3oIP-ish5Cpd_0u3b4L5ihPO9PBTO87OkLZ2aEUX-poqdIK9Xito&fref=nf

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!