Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Сценарист на Слави наруга цялата журналистическа гилдия, заради критиките към шоумена

"След интервюто на Слави с Бойко Борисов се изля егати словесният водопад. Голяма част от журналистите се впуснаха да споделят разочарованията си от това какво очаквали, пък то какво станало. Като им чете човек писанията, излиза че Слави е трябвало да пребие Борисов с права лопата".

Това пише възмутен Тошко Йорданов, един от сценаристите на Шоуто на Слави Трифонов. 

"Та, уважаеми колеги, вие, дето ревете, кой от вас е задал какъвто и да е било остър въпрос в очите на Бойко Борисов или Цацаров и от това да е последвало нещо? Колеги, има ли разлика дали на едните плаща Пеевски, а на другите - Прокопиев? Техните пари ли ви правят “свободни”?, продължава с атаката си рошавият сценарист в писание, публикувано на личната страница на Слави Трифонов във Фейсбук.  

Текстът обаче не е подписан от телевизионния водещ, а от неговия сценарист Тошко Йорданов, защото той нямал Фейсбук.

В съобщението Йорданов уточнява, че "Дългия е бил против да го прави, но го изнудил". 

"С жалката си некомпетентност възлагате вашите надежди и желания в “чалгаря” Трифонов, не спира атаките си Йорданов към журналистите. 

В словесната тирада поименно са споменати всички журналисти, които дръзнаха да разкритикуват жалкото поведение на Гологлавия пред премиера Борисов: ПИК, Светослав Иванов, Соня Колтуклиева, Любомир Огнянов, Валерия Велева, Владо Береяну, Полина Паунова... Възмущава се и от карикатуриста Христо Комарницки, от социолози и политолози, които не спестиха негативните си оценки за прословутото интервю, което буквално взриви социалните мрежи.

Според Йорданов, Трифонов е постигнал много повече от журналистите само с последните си две интервюта - с премиера и главния прокурор. 

Сценаристът фамилиарничи с премиера, наричайки го свойски "Бойко".

 "При Слави Бойко прие да предложи 1 лев субсидия за партиите в бюджета. Ако го направи, де, но това водещият го принуди."

Йорданов видно е пропуснал факта, че бюджетът за догодина мина на второ четене вчера в комисия със старата субсидия от 11 лева на глас и нямаше никаква реакция нито от Борисов, нито от ГЕРБ.

"Кой от вас е питал в очите Бойко за монопола на "Лукойл" и Вальо Златев? Кой от вас е предизвикал няколко разследвания на главния прокурор само от едно интервю? Когато направите нещо такова, тогава може и “плачът ви” да има стойност. Или така избивате комплексите за собствената си незначителност?", пише Тошко Йорданов. 

Ето пълното обръщение, публикувано в личната Фейсбук страница на Слави Трифонов. Публикуваме го без редакторска намеса: 

"Първо, пиша тук, в профила на Слави Трифонов, защото нямам фейсбук. И второ, защото знам, че тук всички четете какво излиза. Трето, нарочно пиша това, след като минаха още две интервюта, последното, което ще гледате днес. А и четвърто – Дългия беше против да правя това, но го изнудих да ми даде тази трибуна.
И така. След интервюто на Слави с Бойко Борисов се изля егати словесният водопад. Голяма част от журналистите се впуснаха да споделят разочарованията си от това какво очаквали, пък то какво станало. Като им чете човек писанията, излиза, че Слави е трябвало да пребие Борисов с права лопата. И то, при положение, че една седмица преди това отправи покана по телевизията, в която изрично се каза, че ще се задават въпроси от зрителите. Явно за много хора да помнят в продължение на една седмица е непосилна задача.
Да видим сега “възмутените” и “разочарованите”. Такива, като ония в “ПИК”, са ясни - те са на работа хората. По-забавни са “независимите”. Ще карам под ред – тези, които видях. Соня Колтуклиева. Жената, която по нейни думи е взимала пари от Цветан Василев, за да прави телевизия, която май не видя бял свят. Жената, за която един от свидетелите по КТБ - Бисер Лазов каза, че през периода 2010 -2011 година е получила 90 000 лева от Цветан Василев, без да ги декларира. Любо Огнянов, работил в телевизията на Цветан Василев и сега журналист в Канал 3… дето май е на Пеевски. Владо Береану, преводачът от румънски, който с умиление споделя как мутри го заплашили, той се скрил в тоалетната на заведение, звъннал на Бойко Борисов да го спасява и той му пратил баретите за защита. "Ебала"(с Бъ), както казват сценаристите на тоз корав мъж. Валерия Велева. Ти ли “ма”, Мадам В., се обаждаш?! Ти ли, дето написа най-голямата журналистическа свирка на Бойко за срещата му с папата? Боряна Бозаджиева – PR-ката на БСП? Христо Комарницки. При кого дойде да ревеш от Делян Пеевски, господин Комарницки? Къде намери национален ефир, без цензура, да кажеш, каквото мислиш? Колегата Светльо Иванов. Колега, погледни си “непримиримото” интервю с Бойко Борисов и Томислав Дончев от 19 март 2017, в което задаваш въпроси от фейсбук на граждани. Колко новини, в журналистически смисъл, произлязоха от него? В кой точно момент принуди Борисов да признае, че в нещо си прав или че ще постъпи, както ти мислиш? За сравнение - при Слави Бойко прие да предложи 1 лев субсидия за партиите в бюджета. Ако го направи, де, но това водещият го принуди. Чавдар Найденов, социологът, чиято агенция периодично дава превес на БСП пред ГЕРБ и все не уцелва резултата? Само Полина Паунова не ме изненада, защото фиксацията й на тема “Слави Трифонов” е отдавна известна. Разбира се, има и много още журналисти, които умняха и за които трябва задълбочено да ровя в мрежата, за да открия нещо за тях, защото, както казваха в едно предаване по една кабеларка - “не много сте известен”.
Та, уважаеми колеги, вие дето ревете, кой от вас е задал, какъвто и да е било остър въпрос в очите на Бойко Борисов или Цацаров и от това да е последвало нещо? Колеги, има ли разлика дали на едните плаща Пеевски, а на другите Прокопиев? Техните пари ли ви правят “свободни”?
На кой от вас, кое му пречи, та да не може да отиде и да направи Бойко на дреб в интервю? Или с жалката си некомпетентност възлагате вашите надежди и желания в “чалгаря” Трифонов. Ами, като сте толкова добри, идете и го унищожете тоя Бойко. Разкажете му играта. Кой от вас в национален ефир е казвал, че Бойко е мутра, агент Буда, че лъже, че е вреден? Кой от вас го е правил в национален ефир, осъзнавайки, че държавната машина в лицето на СЕМ ще направи акт и ще ви глоби, защото използвате “език на омразата” и прочие глупости, с които оправдават цензурата? Кой от вас е направил с дейността си така, че да падне Жан Виденов? Кой от вас бе опозиция на Иван Костов, когато беше император на Галактиката? Кой от вас поде кампания за спасяване на българските медици в Либия, по времето когато държавата казваше всички да си мълчат за това, защото “може и да са виновни”? Кой от вас беше явна опозиция на ГЕРБ, в мига когато взеха властта? Кой от вас, следвайки гражданското си чувство, е организирал референдум, за нещо, в което вярва? Кой от вас е питал в очите Бойко за монопола на "Лукойл" и Вальо Златев? Кой от вас е предизвикал няколко разследвания на Главния Прокурор само от едно интервю? Когато направите нещо такова, тогава може и “плачът ви” да има стойност. Или така избивате комплексите за собствената си незначителност?
И последен въпрос, към тези, които казват: “Харесвах Слави, ама вече - не”. Вие къде бяхте, когато той и ние стояхме пред Парламента в защита на Референдума?
И още нещо, ако ви е страх, че Слави може да обърне статуквото в държавата с хастара нагоре… има защо.
Хайде, почвайте хейта. Три…две…едно…старт!

Тошко Йорданов
Сценарист на Ку-Ку
Каналето
Хъшове
Шоуто на Слави" 

Текстът на Йорданов предизвика поредна гневна вълна от коментари срешу Шоуто, водещия и сценаристите му.

Mandella S. Mandella Тошко Йорданов,само ми обясни,защо трябваше да падне Жан Виденов? 

Stefan Videlov Абсолютен провал който си личи и в 99,9 % от коментарите.....ГОРДЕЯ СЕ ЧЕ САМ БЪЛГАРИН И СЕ УЖАСНО РАДВАМ ЧЕ СТАНАХМЕ ПО ЗРЯЛИ И УМНИ...БЪЛГАРИНА Е ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ЧЕСТЕН И ИСКРЕН В ТОВА КОЕТО КАЗВА...И КОМЕНТАРИТЕ ГО ДОКАЗВАТ....ШЕПА ПАЛЯЧОВЦИ НЕМОЖЕ И НЯМА КАК ДА НИ ПРОМЕНИ....БРАВО СЪНАРОДНИЦИ 

Κιριλ Τοηκοβ Викни и Маги и Джуди и всичко ще е точно 

Свилен Кръстев Хора които се хранят от деградацията на нацията не ми ги хвали 

Tsvetana Popova Всички пишат с малки букви, като малки мравки. СЛАВИ ИЗЛОЖИХТЕ СЕ! М Н О Г О????‍♀️????‍♂️????‍♀️!# Системата ВЕЧЕ НИ УБИ! 

Boyan Velikov Нелепо и арогантно... Съвсем в стил "Какви са тези УЖ недоволни журналисти и зрители, които критикуват УЖ слабото ни шоу". А още дори не сте в Парламента... 

Nicky Tsvetkova Господин Тошко Йорданов, Вие и останалите сценаристи сте отговорни пред всички ваши фенове , Слави е ваше творение .Вие сте тези, които изграждате идеологията и стилът на предаването . След като заблуждавахте години наред хората играейки си на защитни...Вижте още

Hristo Kamaliev Слави това ти беше шанса ..5 години ги чакаш да дойдат в студиото и накрая като дойдоха ти сложи друга маска..Какви зрители какви въпроси защо не си зададе твоите въпроси които ги говориш 10 години..Аз знам отговора защото ти си в СИСТЕМАТА..

Ioanela Simeonova ЩО НЕ СЕ НАРЕДИХТЕ ТАКА,КАКТО ПРЕДНАТА ВЕЧЕР,КОГАТО ТРЯБВАШЕ ДА ВИ ГОСТУВА ПРЕЗИДЕНТА?!? МИШОЦИ СТЕ! РАЗБРА ЛИ ТОШКО,МИШОЦИИИИ!

Mario Shopov Да му дадат Златен скункс на Слави Трифонов!

Георги Колев Най-интересното е, че ежедневието на голяма част от обществото преминава в обсъждане на новини/интервюта/изказвания на лица, които са всичко друго, но не и министър-председател, главен прокурор и т.н. и вероятно някой ден ще им се наложи да отговарят за действията си, за които ще вземат една или повече доживотни присъди, а ако не това, то със сигурност няма да могат да седнат спокойно на някоя пейка в парка.

Aleksandar Tomov Vasilev Тошко Йорданов, отговорите на Бойко Борисов бяха или бля бля или пълна лъжа! Трифонов можеше да се подготви с факти за всеки въпрос и на всяка гнусна лъжа на Борисов ДС го забива с информация от източник или от няколко такива. Ама не, дългия ди задава ...Вижте още

Анатоли Георгиев Слави и "компания" натовариха себе си с прекалени очаквания,а се оказа, че всъщност са придатък на статуквото,поне това показа т.н."интервю",което всъщност беше монолог на Бойко с подсещащи въпроси от Славчо,че на Бойко и при Ризова и даже и при Беновска се чувстваше по-неудобно,а тук ми обесняват как не е точно така.

Andrey Nenov Журналистика и големи стъпки в политиката се правят с морал, борба с мафията и трезви преценки. Как се борите с мафията разбрахме, след едночасовото предаване в памет на Илия Павлов, и поклоните пред Доган; че трезва преценка нямате, разбрахме, с иска...Вижте още

Петър Ненов Започвам, като си написал този коментар по съвестни ли се изкарвате или се опитваш да отколниш темата от безмислените въпроси дето Славчо ги зададе. Защо не му зададе за протесите нещо. Не беше ли боко дето каза, че ще ви приключи, зададе ли му въпрос ...Вижте още

Наско Геогиев Ако се чудиш как да направиш нещо, гледаш как го е направила природата. Принципно предизвикваш стария коч ако имаш по-големи топки и рога от него. Ако се шашкаш от цензура, СЕМ и подобни......значи нямаш. Ако подвиеш опашка, стадото не тръгва след теб.

Stela Alexandrova Аз ви вярвам , и ще продължавам , защото Мислите и Действате и защото сте Истински ...

Nikolai Demerdzhiev Тошко Тъпото....ей рошав капут....на Президента му разказахте играта в негово отсъствие , а на Бокича му мяукахте като разгонени котенца......значи 95 % от хората гледали са малоумни , а само вие сте прави.....айде млък и марш в дупката...смешник

Тихомир Т. Събев Жалък си Тошко и малък...

Димитър Милкотев Лошо е когато неграмотници, слабомислещи , специалисти по всичко и фалшиви АВТОРИТЕТИ започнат да раздават квалификации и мнения НЕПОДГОТВЕНИ. А Славчо се показа точно такъв. За съжаление. Поне ниво на посредствен журналист да беше показал. Едно е разказваш вицове със слушалка в уШото, друго е да говориш по същество без излишна показност и емоции.

Vladimir Zhivov тотален хаус,в написаното . Слави, ми е фаворит,но се УСРА с боко 

Георги Димитров Да, пич, така е! Но никой от изброените от теб журналисти не се е правил на мъж, не е пял революционни песни и не е правил кастинг на Българи живеещи зад граница. Така че - айде у лево! Сами си пуснахте водата и отплувахте в канализацията. 

Даниела Иванова Абе вие какво очаквахте, Слави да се бие и да прави скандали с Бойко ли? Всичко си беше премерено и интелигентно. Не ги слушайте тия, дето само драскат тука и нищо не правят, освен да мрънкат, да критикуват, и да чакат някой друг да ги оправи. 

Драго Николов Тошкоооооо, идеята за лопатата ми допадна най-много... ????????????????????????

Kolyo Enchev Значи първо се осирате с нагласени интервюта,после зацапвате осраното с пост в фб, цирк балкански. Накрая сами ще покажете, че сте дупе и гащи от мн дълго време, ама осрани. 

Krasimira Shtereva Karchovska-Petkov Господин Йорданов, защо не беше зададен нито един въпрос свързан с простестите и беднотията на хората? Защо не го попитахте до кога хората ще изнечогват и как мислят да подобрят стандарта на живот? Това го вълнува хората а не колко процента е външния дълг и фалиралата КТБ която вече е затворена страница. 

Baycho Baychev Ейй рошава маймуно, що не си ебеш майката? 

гена угринова Най-лошото е, че хиляди отидоха на "Черен петък", а единици на протести. Не ви е виновен Слави........ 

Йордан Петров Ама вие верно си вервате, егати! 

Maria Narlieva Кой се оправдава или адвокатствате? 

Nikolai Petrov Б О К Л У ЦИ!!!! 

Violeta Chompalova Не гледах интервюто,защото знаех,че премиерът няма да отговори конкретно на нито един въпрос,каквито и да са въпросите,както прави вече 10 години,но изчетох почти всички коментари под поста на Тошко и сега се питам защо е виновен Слави и защо коментар...Вижте още 

Nikolai Petrov Е ..... СИ М А Й К А Т А 

Ivelin Neykov Тоше всички видяхме , какви долни подлоги сте . На всички ни е ясно , че тия покани са за да легитимира и да натрупат точки точно тия ваши господари , които толкова плюехте и на които им е разклатен стола . Вие това направихте , вдигнахте им рейтинга...Вижте още 

Р. Тодорова Нещата, които г-н Йорданов изреди са безспорни, но народа се разочарова от друго. След като можеш да говориш срещу хора, които не харесваш, когато ги няма, защо не можеш да го правиш и когато са там? Нали той представлява точно този народ, който му вяр...Вижте още

4 отговора · 1 час 

Светлин Арангелов Ай стига ревахте и се оправдавате. Осрахте се напълно и сега се чудите какви оправдания да пишете. Факт е, че Трифонов бе некомпетентен като водещ при още по некомпетентен Министър председател. Четеш въпроси без капка емоция и навел поглед над листа и очакваш хората да те подкрепят. Трябваше да заявиш, че всички въпроси са изчерпани и искаш Оставка, ма си част от статуквото. Курва на прехода! 

Luben Petrov Г-н Йорданов, какво общо имат свалянето на Виденов, безумните нападки срещу Костов, безсмисления референдум, с изключилно слабото и "рекламно" интервю с Бойко Борисов?? След като месеци наред Слави Трифонов се изтъкваше като единственият, който ще смен...Вижте още 

Краси Спасов Къде бяхте бе отворковци,скрихте се кат мишоци а слави се намръщи и взе да заляга по бюрото.Чакахме да му зададете на болелите въпроси,искате ли да ви ги спомена кои са.......айде сетете се три-две-едно....старт. Отворковци като ви дойде в студиото и едните изчезнаха а слави по нисък от тревата.

Ivan Vasilev Тошко, казвам се Иван Василев и не съм журналист. Какъв компромат ще извадиш срещу мен сега? Пълно фиаско беше това "гостуване" на Тиквата! Сандър ви направи всичките, колкото и жалки да се почувствахме всички зрители!  Жалка история е всичко в тая държава! 

Георги Анастасов Здравейте,тук не мога да се съглася с вас г-н Йорданов! Истината е,че хората(включително и аз) очаквах,някой наистина да ги защити,да се противопостави истински на Бойко Борисов,да го постави натясно с правилните въпроси.Истината е,че нито вие сценарис...Вижте още 

Vasil Hristov Гледах интервюто Бойко не отговори на нито един въпрос, не мога да виня Слави за нищо! 

Милена Петкова Оправданията са излишни! Каквото можахте - направихте, а то се видя колко и какво е! Като се обърне колата - пътища много. Не са ви виновни журналистите, слушайте хората какво казват! 

Свилена Петрова Господин Тошко,стига оправдания! Сега се мъчите да оправите жалкото си угодническо поведение,разочаровахте народа много..дано поне вие да сте с чиста и спокойна съвест, защото хората сме погнусени от гъзолизането ви..долно беше, трябва да се срамувате от себе си 

Nuda Veritas Ауууу, колко драскачи следят профила на Слави. Всички драскачи-патрЕоте до един . До вчера революционери днеска лицемери, но не се учудвам , всички който днес плюят Слави са тези дето до скоро симпатизираха на Бб / сега Трифонов е лошия герой , по-лош и от Бойко /, то колелото се върти, чест прави на Слави въпреки че знаеше какво ще последва остана да довърши играта. 

Женя Иванова И сега, след два дена слагачество тази вечер "изяжте" Мая. Покажете "зъби" на нея!!! Съжалявам ви, "смели" сценаристи! 

Petar Petrov абе рошав педал, ти не виждаш ли че хората са възмутени също, какво ми изброяваш некакви си никому неизвестни платени писарушки какъвто си и ти. Как тоя чалгар обличащ се като металяга ще обръща статуквото след като е част от това статукво. Вие сте едн...Вижте още

Mike Dam оплюхте президента че не дойде, а на тиквата дадохте лексикон да си пее глупостите. Започвам да си мисля че президента знае нещо за слави и бойко което ние не знаем. Имам усещането че тези интервюта бяха хода на властта да се покаже колко всичко е наред точно тогава когато имам размирни времена и слави им свърши работата. 

Ivelin Neykov Моята група в Лондон е с над 40 000 души и от тоя момент ще им отворя очите какви лъжци и купени подлоги сте 

Jay Dobrev
Jay Dobrev Цялото интервю с Бойко беше пародия, човека даже и пищов си донесе все едно ги знаеше въпросите обаче тъй като цифрите не ги помни си беше взел помощно листче ???????????? И аз харесвам Слави по начина по който ги усмиваше и инициативите, но с тея въпроси може ...Вижте още
 
Любомир Асенов
Любомир Асенов С тоя материал(народ) в България оправия няма да има.... Тук масата е мрънкалници с 8ми клас....
 
Lenko Minkov
Lenko Minkov Уважаеми господин Йорданов, вие всичките в шоуто сте страшно интелигентни хора, спор няма... но моля не правете хората на глупави... може и някои да са, но не всички... Толкова години си правите Шоуто на гърба на Борисов и партията му... казахте доста ...Вижте още
 
Валентинов Сергей
Валентинов Сергей СЛАВИ ЗАБРАВЯШ ЧЕ ЛИЧНО ТИ НИ ИЗЛЪГА НАС, ХОРАТА ОТ НАРОДА КОИТО ТЕ ПОДКРЕПИХМЕ ЗА РЕФЕРЕНДУМА, МАЙ ЗАБРАВИ ЧЕ СКОРО ТИ СПИРАХА ПРЕДАВАНИЯ ЗАРАДИ ЦЕНЗУРА ? ЧЕ ХОДИ ДА ХЛЕНЧИШ ОТ ДРУГА МЕДИЯ ! ЗАБРАВИЛ СИ ВРЕМЕТО НА КОСТОВ КОГАТО БЕШЕ В ПАТОВА СИТУАЦИЯ....Вижте още
 
Radnev Boiko
Radnev Boiko Хората очакваха да се зададат въпроси подкрепени със факти и статистика и поне малко да се опонира на отговорите който дават, а не да се мълчи от страна на водещия и да се задава поредния въпрос
 
Aneliya Mineva
Aneliya Mineva Разочаровахте много народа....да не бяхте канили изобщо Бойко...бяхте едни от нас, а сега сте едни от ТЯХ
 
Ivan Ivanov
Ivan Ivanov Идейно ви подкрепях , но този път много се изложихте. А сега започвате да ставате и арогантни и цинични, вместо да се извините, че не оправдахте очакванията за чест и справедливост. За сметка на това показахте политически некомпетентен и всякаква липса на рефлексия. Жалко...
 
Дълбокъта Страна
Дълбокъта Страна Слави човек на ББ.Всичко е по сценарии.Слави да свали тениската системата ни убива.Тази контролирана все още не парламентарна опозиция.Да си пее песните с голи жени и да продължава скечовете с просташки тъп сценарии.
 
Ivaylo Krustev
Ivaylo Krustev КОМИЦИ ОТ "ШОУТО НА СЛАВИ", ЩОМ СЕ ОБЯСНЯВАТЕ КАТО УЧЕНИЧКИ, ЗНАЧИ ДОБРЕ СТЕ ОСЪЗНАЛИ КОЛКО СТЕ СЕ ОСРАЛИ СЪС СЕРВИЛНАТА СИ ПИАР АКЦИЯ С ПРЕМИЕРА!
ДОБРЕ РАЗБРАХМЕ, ЧЕ СТЕ СКРИТОТО ОРЪЖИЕ НА ГЕРБ!
НАРОДА НЯМА ДА ВИ ГО ПРОСТИ! ... ...Вижте още
 
Ivo Penev
Ivo Penev Защо не ме поканите мен да си поговорим едни час в праймтайма на БиТиВи, Борисов знаем какво ще каже преди да си е отворил устата, няправете нещо нестандартно , България има много по умни и по способни хора от Борисов Цацаров и прочие. Апропо сега стана ли ви ясно защо Радев ви отказа.
 
Venko Dimitrov
Venko Dimitrov Мафиоти
 
Kiril Kostadinov
Kiril Kostadinov Тоше, ами докато висяхте позьорски пред парламента много хора от провинцията са работили за да изхранват семействата си с много по-малка заплата от твоята. И като ги е страх не канят Бойко. А вие се правите на смели, а сте арогантни само когато нямате ...Вижте още
 
Мирослав Вътев
Мирослав Вътев След няколкото хейта, които прочетох и аз останах с впечатление, че “сеира” в интервьото с ББ е бил малък :????????????
 
Kristina Trayanova
Kristina Trayanova Адмирации за поста !
 
Dragomir Traikov
Dragomir Traikov Те 50 човека от Лондон му зададоха по-неудобни въпроси от г-н Трифонов....
 
Vesela Dimova
Vesela Dimova Всеки чака чудо , стоейки пред телевизора. Като не ви харесва ставайте и бунтувайте . Кой ви изкарва парите за прехрана ? Слави ли? Имате време да гледате глупости и да коментирате като мишоци зад екрана но не знаете как да напишете един официален имейл. Това е трагедията на Българина- невежия и чакащ на готово българин.
 
Евелина Рангелова
Евелина Рангелова Човек трябва да може да приема и негативните реакции, не може постоянно всички само да те хвалят и харесват. А като сбъркаш е доблестно да си признаеш- иначе започваш да приличаш на Костов.
 
Boris Rangelov
Boris Rangelov Аз лично очаквах повече. Определено неподготвени за тези срещи се показахте. Дано да не е умишлено. Дано да е от това, че сте начинаещи "мънички политици", дето сега се учат. Че другото е лошо! Продължавайте напред! Както е казано ...За един бит, трима не бити давам. Но и народа не пасе трева, с друго око ще ви гледа, и висока цена ще платите.
 
Никола Султанов Старши
Никола Султанов Старши Д ендър нещо по нищожно от Педерас
 
Toni Avro
Toni Avro Много интересно, добре, че е фейсбук, за да може всеки да изрази мнението си. Не всички имат възчжоанотта да се изкажат от тази трибуна - телевизионната. 
Може да има много “хейтъри”, но има и много такива с много НЕ оправданани очаквания! И не защото ...Вижте още
 
Мира Павлова
Мира Павлова "Селският мегдан - състезание по мъжка потентност - целта сто "онодени" моми. Наред млад левент започва - първа мома, втора мома, трета мома...."мегдана" се пули, ... десета мома.... двадесета мома... прииждат сеирджиите... петдесета мома.... деветдесе...Вижте още
 
Dani Jolev
Dani Jolev Слави и вие сценаристи не обръщайте внимание на хейтовете винаги ще има недоволни хора.
 
 
Stoyan Hadzhiev
Stoyan Hadzhiev Щом се хвалите с разследвания вследствие на интервюто с Цацаров, защо се издънихте с Борисов? Слабо интервю, слаб водещ ( в случая ). Защо задавате въпроси от името на хората? Никой няма да ви съди, ако ги задавате от ваше име, ако са на място. 
Щото н...Вижте още
 
Svetlana Tashkova
Svetlana Tashkova Стига сте се вживявали.Казах го преди няколко седмици,че от Слави лидер не става,но ме нападнаха.Повечето хора тук му се молиха.Как ще се молиш на човек,който още от зората на демокрацията вижда какво става в държавата,но докато хиляди негови набори на...Вижте още
 
Stoyan Bonchev
Stoyan Bonchev "Изнудил" бил Дългия да му даде тази трибуна :D И с кво го изнуди, да не го заплаши, че ще разкриеш, че с Бойко са си дружки :D Ама, ние това го знаем, напразно ти е дал "тази трибуна" да пишеш глупости :D
 
Добринка Иванова Гагова
Добринка Иванова Гагова Нагласен мач срещу отбора на България!!! Жалки сте!!!
 
Р. Димитров
Р. Димитров Слави аз няма да те нападам както повече коментиращи недоволни хорица, стоящи в тях на топло, сити напити и в зоната на комфорт, в същото време толкова разочаровани от дереджето в страната ни.

Колегата ти сценарист е прав за всичко написано и хора ням...Вижте още
 
Петко Енев
Петко Енев Това може да го напиши само един идиьот от сценаристите на някогашния уважаван от мен и много от вас Слави!
 
Lyudmil Ivanov
Lyudmil Ivanov Равносметката:
РАЗОЧАРОВАНИ от Слави заради снощното му "интервю" с Бойко могат да бъдат само тъпанарите, защото единствено тъпанарите биха могли преди това да бъдат... ОЧАРОВАНИ от Слави.
????
 
К. Александров
К. Александров Хората очакваха ШОУ, г-н Йорданов... както си стоят вкъщи, за да гледат от дивана зрелищните протести на малкото зрели хора... да бяха си направили една КЕЧ МАНИЯ: Слави - Бойко.... това иска българския народ! Уважаеми зрители, все още си спете! ????
 
Marieta Dechevska
Marieta Dechevska Аз лично се гордея със Слави ,защото доказва ,че жанра е жанр и не трябва да се смесват творчески интерпретации с реална омраза.Това с погрешността на факт и фикция е тъмна страница в българската история и се радвам ,че има хора като Слави Трифонов.
 
Васил Русев
Васил Русев Бастуни..
 
Георги Пенчев
Георги Пенчев Умишлено или не, факт е, че направихте тези 100 минути общо във вторник и сряда вечер изглеждаха загубени за мен, зрителят. А може би просто както винаги очакванията надминават възможностите.
 
Hai Bui
Hai Bui И отсега нататък ако излезе красито да имитира Бойко ще изглежда жалко! Осрахте се,без извинение.
 
Petar Dimitrow
Petar Dimitrow Нали голям го вадехте пък се насрахте пред Бойко
 
Аз съм един от 2 509 955 горди българи. А Вие?
Аз съм един от 2 509 955 горди българи. А Вие? Тошко БРАВО! Завря червените тролове там където слънце не огрява!!!
 
Златина Бочукова
Златина Бочукова Защо се засягане от мненията на тези личности,нали уж сте за свобода на словото.Малко си противоречите.Добре ,че не гласувах за този псевдо,,референдум,,сега не се чувствам предадена и излъгана.
Катя Василева
Катя Василева Как един въпрос не бе зададен за доходите на най бедните хора. На тези с минимални пенсии от 207.60 лв и за другите който получават МРЗ от 510 лв - чисто 395 лв. Как се справят при праг на бедност 350 лв. Как така от 5000 въпроса па нито един човек не зададе защо живеем бедно.
 
Nikolay Evstatiev
Nikolay Evstatiev Ковръ-мурва
 
Mariela Petrova
Mariela Petrova Аз пък бях на работа и още не съм го гледала но вярвам нс Светлето
 
Kolu Kolev
Kolu Kolev Кой поръча на Слави Трифонов да организира свалянето на Жан Виденов ?
Ivan Binev
Ivan Binev Вместо само да мрънкате и да не доволствате замислете се че се искат действия.Един протест като хората няма нищо не се постига,къде отиваме даже Румъния е по добре вижте как се протестира в Гърция Франция и още други държави който не пишат само в фейсб...Вижте още
 
Дарина Гочева
Дарина Гочева Айде стига глупости , изреждате имена на журналисти,но не казвате нищо за стотиците коментари от нас, простосмъртните. Не ни припомняйте какви борци за свобода и герой бяхте преди - именно заради това ви вярвахме , и пак точно заради това разочарованието ни сега е толкова голямо. Слави се самоуби , това е . И ако още не осъзнавате,че тези три интервюта са лебедовата ви песен - толкова по - зле за вас
 
Румяна Фасулкова
Румяна Фасулкова Аз Ви казах Слави, не си заслужава този народ! Те само чакат някой друг да направи нещо за тях. Не искат да протестират, щото така им харесва, добре им е! Могат само да плюят и да лаят, нищо повече! България е изгубена, отдавна изгубена.
 
Даниела Карабова
Даниела Карабова Уважаеми господа от екипа на шоуто, обяснителният режим в който влизате ви прави още по лоша услуга. Българският народ не е глупав. Нищо не може да се върне. Гафа Ви е голям, не ви се получи. Смирете се и се дръжте достойно и мъжки и не дразнете хората, които са на ръба.
 
Иво Малинов
Иво Малинов Добър вечер . Мен лично не ме интересува кой къде и защо не е задал въпрос на Тиквата ! Имам впредвид горе посочените от това лице журналисти . Само ще кажа че г-н С.Т. трябва да си разпечати текста на Нема Такава Държава и да си припомни абзаца за журналисти те в БГ ! Той явно е визирал себе си !
 
Ангел Йорданов
Ангел Йорданов Ne sum gledal shouto, zashtoto ne mi dopada. No vsichko tova koeto mi pravi vpechetlenie e che vsichko tova v komentarite ne e uprek kum Slavi Trifonov a kum samite nas kato narod. Ne znam kakvo ochakvate ot tova intervu - da go svali ot vlast. Istinat...Вижте още
 
Елена Георгиева
Елена Георгиева Фанелки с надпис-Системата ни убива и нито един въпрос, относно протестите по улиците на цяла България, пълно противоречие с действителното ви представяне! Провал!

Източник: http://epicenter.bg/article/Stsenarist-na-Slavi-naruga-tsyalata-zhurnalisticheska-gildiya/168993/2/0

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!