Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Бонев с няколко въпроса към властта: Защо сметнахте дрането на трета кожа от хората за възможно…?

Бонев

Защо сметнахте дрането на трета кожа от хората за възможно?

Добре де, защо ви трябваше да вдигате данъка на старите коли, като само една десета от замърсяването се дължи на автомобилите? А на старите логично по-малко от тази една десета. 

Защо лобирахте за драстично увеличаване на гражданската отговорност, която направихте задължителна, като се оказа, че това било най-добрата година за застрахователите?

Защо вдигате данъците за втори имот, особено ако е в курорт, като в курортите и без това данъчната оценка, която вашите мутренски кметове са приели, е абсурдно висока?

Защо позволихте на един прост седесар да вдига цените на тока, та да угоди пак на монополисти, с които имате очевидна връзка? Да не говорим за пускането на парното при 23º температура преди няколко дни.

Защо се правите на три и половина за цените на горивата, като сте осигурили пълен монопол на Златев и му защитавате лобистки печалбата, след като според много публикации, благодарение на счетоводни врътки, “Лукойл” въобще не е голям данъкоплатец?

Защо ви трябваше да юркате вашата прокуратура да се излага с поръчкови нелепи обвинения срещу Елена Йончева, като знаете историята с Вероника Герен*? Ако не я знаете, толкова по-зле за вас, мутри прости.

И сега се чудите защо хората на студа блокираха страната.

Правите голям комплимент на опозицията, ако си мислите, че те имат сили за това.

Нещо по-лошо! Опозицията не може да контролира недоволството, което провокирахте и това може да свърши много трагично за вас.

Явно сметнахте дрането на трета кожа от хората за възможно, та да се хвалите с най-добрия си бюджет.

Е, сега, вместо да се хвалите, търсете най-близкото КПП.

Богомил Бонев, фейсбук

* Вероника Герен е ирландска журналистка, разследваща търговията с наркотици. Многократно заплашвана, през 1994 г. неизвестни стрелят по дома й. През 1996 г. е убита с шест изстрела в колата си от наркотърговци, заради разследванията, които прави.

Източник: http://onovini.com/2018/11/%D0%B1%D0%BE%D0%BD%D0%B5%D0%B2-%D1%81-%D0%BD%D1%8F%D0%BA%D0%BE%D0%BB%D0%BA%D0%BE-%D0%B2%D1%8A%D0%BF%D1%80%D0%BE%D1%81%D0%B0-%D0%B7%D0%B0%D1%89%D0%BE-%D0%BA%D1%8A%D0%BC-%D0%B2%D0%BB/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!