Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Народът скандира: “Борисов е позор, оставка, съд, затвор”! Блокираха “Орлов мост”, полиция не пуска автоколони към София

орлов-мост

Протестиращите в София блокираха Орлов мост. Очаква се към тях да се присъединят авто колоните от цялата страна. Притеснителна информация върви между протестиращите, че полицията е завардила София и не пуска авто колоните да влязат и да се присъединят към софийския протест, пише Аларма нюз.

Центърът на София е блокиран от четири протеста. Най-големият от тях започна около 15 ч. на пл. „Княз Ал. Батенберг” и е под надслов „Смяна на системата”.
Хората настояват за оставка на кабинета и промяна на политическата система.

Към него се очаква да се присъединят протестиращи от Перник, Пловдив и Пазарджик. Предполага се, че ще бъде блокирано движението по бул. „Цар Освободител”.

В 13 ч. от пл. „Независимост” започна протестът, организиран от Росен Миленов, бивш служител на ГДБОП и ДАНС. Очаква се шествието да премине по бул. „Дондуков”, „Васил Левски”, „Цар Освободител” до пл. „Орлов мост” и да се слее с протеста „Смяна на системата.”

Пак в 13 ч. се проведе протест на християнска общност. Те се събраха пред Паметника на съветската армия, съобщава bTV. Според тях новите предложения в Закона за вероизповеданията нарушават религиозните свободи в страната.

Последният заявен за днес протест в столицата е на майките на деца с увреждания. Началният му час е 17:30 ч. пред Министерски съвет. Те обявиха, че ще останат на улицата, докато оставката на Валери Симеонов не бъде приета в Народното събрание.

Заради протестите се забранява паркирането в центъра на София. Над 1000 униформени ще пазят за обществения ред, съобщи директорът на „Национална полиция” главен комисар Христо Терзийски.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ
Аларма нюз, Фрог нюз

Източник: http://onovini.com/2018/11/%D0%BD%D0%B0%D1%80%D0%BE%D0%B4%D1%8A%D1%82-%D1%81%D0%BA%D0%B0%D0%BD%D0%B4%D0%B8%D1%80%D0%B0-%D0%B1%D0%BE%D1%80%D0%B8%D1%81%D0%BE%D0%B2-%D0%B5-%D0%BF%D0%BE%D0%B7%D0%BE%D1%80-%D0%BE%D1%81%D1%82/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!