Следвайте "Буднаера" в Телеграм

БСП подкрепи протеста. Нинова поздрави хората за смелостта да поискат оставката на правителството

Подкрепяме протеста на хората срещу цените на горивата - поздравявам ги за смелостта да поискат оставката на правителството. Това каза лидерът на БСП Корнелия Нинова в изявление във връзка с протестите срещу цените на горивата в цялата страна от червената централа на "Позитано" 20. 

Нинова уточни, че е упълномощена от Националния съвет на БСП да изрази това мнение. 

„Исканията на протестиращите са абсолютно справедливи и правилни. Те са продиктувани от несправедливите и грешни решения на правителството на ГЕРБ и Бойко Борисов и мнозинството на ГЕРБ и „Обединени патриоти“. От няколко седмици ние изразяваме същите позиции на тези хора, които са по улицата. Казахме: „Не вдигайте данъка на старите коли“.

Алармирахме за повишаването на цените на горива, внесохме предложения как да бъдат компенсирани в доходите на хората. Нищо от нашите думи, нашите предложения не беше чуто от управляващите“, каза още Нинова.  

Корнелия Нинова поздрави протестиращите за смелостта, които са излезли да си кажат мнението за управлението и да поискат оставката на правителството.

Източник: http://epicenter.bg/article/BSP-podkrepi-protesta--Ninova-pozdravi-horata-za-smelostta-da-poiskat-ostavkata-na-pravitelstvoto/167912/2/0

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!