Следвайте "Буднаера" в Телеграм

«Белите каски» — Западът «присъди Оскар» на терористична група

Масивен обем от снимки на организацията «Белите каски», доказващи съпричастността й към терористичните групировки в Сирийската арабска република.

Снимките доказват, че Холивуд е «дал Оскар» на терористична група.

По-рано ръководителят на руския Център за примирие между враждуващите страни в САР генерал-майор Алексей Циганков заяви, че представители на организацията «Белите каски» са доставили отровни вещества в склад на джихадисти в сирийския Саракиб.
Това се казва в съобщението от Министерството на отбраната на Русия.
«Според информация, получена от руския Център за примирие между враждуващите страни от няколко намиращи се в провинция Идлиб независими източници, в град Саракиб от населения пункт Афс чрез два големотонажни камиони е доставен голям товар с отровни вещества», каза той.

Според Циганков, химическите вещества са били насочени към склад, който се използва от терористите за съхранение на въоръжения и смазочни материали.

Товарът е бил съпроводен от представители на «Белите каски».
По-късно отровните вещества са били насочени към друго място.
«По-късно част от товара в пластмасови съдове без маркировка е бил прехвърлен в друг пункт, в който са базирани джихадисти, в южната част на провинция Идлиц за инсценировка на употребата на химическо оръжие и последващо обвинение към правителствените сили за употребата на отровни вещества срещу мирното население», сподели генерал Циганков.
По-рано замглавата на МВнР на Русия Сергей Рябков призова западните страни да не игнорират информацията на Москва за подготвящите се провокации от страна на терористите и «Белите каски» с употребата на химическо оръжие.
Петя Паликрушева

 

 

SYRIAN WHITE HELMETS LEADER SPEAKS AT GEORGETOWN UNIVERSITY

Hadi Abadallah with Bana Alabed –

Had Abdallah with Abdullah al-Muhaysini, the leader of al-Nusra Front (al-Qaeda in Syria).

Абдула ал Мухаесини, лидерът на фронта на Ал-Нура (Ал Кайда в Сирия)

Терористкият промоутър Билал Абдул Карем получи награди от CNN и Amnesty International и гостува като гост-говорител в Института «Брукингс» в Доха, Катар. Седнал до него е Чарлз Листър.

Мууайа Хасан Ага убива сирийски войници. Те били измъчвани, след което са били застреляни

Доктор Рола Халам, баща й е виден адвокат, има организация уж за спасяването на сирийските деца от напалм, но е забравила да спомене, че е част от терористична организация.


Източник:

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!