Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Вкараха ли патриотите Борисов в капан? Вече всичко се обръща срещу него…

капан14-181123-1_wide

Вкараха ли патриотите Борисов в капан? Въпрос, който с всеки изминал час придобива все по-голяма актуалност.

Извиването на ръце от страна на двамата вицепремиери и ясната демонстрация, че без тях държавата едва ли не ще се затрие, определено вкарват Борисов в капан.

Ясно обаче се вижда и стратегическата немощ на съветниците на Борисов, които като че ли се ръководят от други мотиви, близки до патриотичните, оприличени от избирателите, като власт на всяка цена.

Липсата на трезв анализ относно недопустимите действия на Симеонов и паспортния скандал с Каракачанов, както и неадекватни мерки от страна на ГЕРБ, вече откровено приличат на опит за заговор срещу самия Борисов, при това от свои.

Мантрата, че всичко се  диктува от опозицията вече не хваща дикиш.

Не хващат дикиш и писанията на приближени медии, а нагласените социологически изследвания направо забиват нож в гърба на Борисов.

В цялата ситуация, като че ли само ДПС имат трезво поведение и оценка на ситуацията.

Като че ли само от ДПС разбират, че от Европа се задава нова икономическа и финансова криза и като капак, като че ли само от ДПС разбират, че липсата на нови и дълготрайни чужди инвеститори ще тласнат страната в нова катастрофа.

Ежедневните скандали в управляващата коалиция разби на пух и прах твърдението за стабилност, а предлагания бюджет направо показва пътя за излизане от ситуацията, а именно предсрочни избори.

Борисов все още има възможност да излезе от ситуацията, която неминуемо минава през искане на оставки, при това тези действия трябва да бъдат инициирани от него. Ще го направи ли? 

Времето ще покаже. 

Би нюз

http://www.bnews.bg/article/251501-vkaraha_li_patriotite_borisov_v_kapan

Източник: http://onovini.com/2018/11/%D0%B2%D0%BA%D0%B0%D1%80%D0%B0%D1%85%D0%B0-%D0%BB%D0%B8-%D0%BF%D0%B0%D1%82%D1%80%D0%B8%D0%BE%D1%82%D0%B8%D1%82%D0%B5-%D0%B1%D0%BE%D1%80%D0%B8%D1%81%D0%BE%D0%B2-%D0%B2-%D0%BA%D0%B0%D0%BF%D0%B0%D0%BD/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!